Ferguson: Ez a fordítás aranyat érhet

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 26. 16:25
Kulcsfontosságú három pontról beszélt Sir Alex Ferguson, miután a Manchester United az utolsó negyedórában 2-0-s hátrányból fordítva győzött a Blackpool ellen a Premier League 16. fordulójából pótolt mérkőzésen. A skót szaktekintély elárulta, kockáztatott Javier Hernández beállításával, a mexikói maga pedig a gyenge első félidei játékról és arról beszélt, a hajrában több gólt is rúghattak volna.


„Nagy bajba kerültünk az első félidőben, de ezzel az eredménnyel óriási lendítettünk bajnoki esélyeinken, a győzelem kulcsfontosságú lehet a végelszámolásnál" – lelkendezett Ferguson a lefújást követően.

„Mindenki tudja a csapatban, hogy ha a legjobbját nyújtja, bármit elérhetünk" – tette hozzá a rutinos edző, aki a második félidőben Ryan Giggs és Javier Hernández beállításával rázta fel csapatát, és lehozta többek között a halvány Wayne Rooneyt.

„Wayne játszott korábban a szélen, de mintha a pályán sem lett volna az első 45 percben. Ez nem csak az ő hibája, de 20 perccel a lefújás előtt kétgólos hátrányban kockáztatunk kellett, így behoztuk Hernándezt, aki nagyot lendített rajtunk" – taglalta a tréner.

„Bíztunk benne, hogy van esélyünk, soha nem adjuk fel – ezt már maga a mexikói jelentette ki az MUTV-nek – A szünetig gyengélkedtünk, de tudtuk mi rejlik ebben a csapatban, és hogy képesek vagyunk hármat rúgni a hajrában."

„A mester a szünetben sürgetett minket, végre kezdjük el saját futballunkat játszani. Mi pontosan így tettünk, könyörtelenül kihasználtuk a helyzeteket, és a hajrában további gólokat rúghattunk volna. A lényeg, hogy megvan ez a nagyon fontos három pont" – zárta mondandóját Chicharito.

A mérkőzés tízperces hosszabbítás után ért véget, mivel Rafael da Silva csúnyán összefejelt
Marlon Harewooddal. A brazil hátvédet kórházba vitték, ám nem tartották bent éjszakára, visszatérhetett a csapathoz. Ferguson vele kapcsolatban elmondta, sokkot kapott, így kihagyja a hétvégi Southampton elleni kupameccset.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kupadöntős az Arsenal, csodát tett az MU
VIDEÓK! Nem mindennapi körülmények közepette, az utolsó húsz percben fordított 0-2-ről a Manchester United Blackpoolban a Premier League 16. fordulójából elmaradt mérkőzésén. A Ferguson-fiúk 70 percig sehol sem voltak, aztán...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu