MU: Visszavárjuk Owen Hargreavest

Szerző: shLétrehozva: 2010. november 7. 11:34
Sir Alex Ferguson magára vette a felelőséget, de reméli, szombati kockázatvállalása csak ideiglenesen „száműzte” Owen Hargreavest a Manchester Unitedből. Egyelőre nem tudni, hogy most mennyit kell kihagynia a korábbi válogatott középpályásnak, de John O’Shea már most biztos abban, előbb-utóbb hosszabb távra is visszatérhet a csapathoz.


 

A Bayern München korábbi ásza rendkívül hosszú kényszerszünet után szombaton lépett ismét pályára a Vörös Ördögöknél, de öt perc után cserét kellett kérnie a Wolverhampton Wanderers elleni bajnokin. A korábban súlyos térdsérülésekkel bajlódó Hargo most combját fájlalva ballagot az öltözőbe.

„Ez egyszerűen katasztrófa! – sopánkodott Sir Alex Ferguson. – Kockáztattam Hargreavesszel, de remekül edzett. Azt gondoltam, tökéletes és tapasztalt lesz a középpályássorunk, ha pályára küldöm…De csak néhány percet tölthetett a pályán. Kész katasztrófa!”

Hargreaves 2008. szepetember 21-én a Chelsea ellen szerepelt utoljára a hosszú kényszerszünet előtt, 20 hónap alatt 113 (!!!) találkozót hagyott ki. Idén május 2-án a Sunderland ellen a 93. percben lépett pályára, de a mostani szezonban is sokáig maródi volt, egészen szombatig…

„Nagyon sajnáljuk őt – mondta John O’Shea a Farkasok elleni bajnokit követően az MUTV-nek. – Rettenetesen várta a visszatérést, mi is izgultunk érte. Nagyon keményen dolgozott azért, hogy ismét pályára léphessen.”

Egyelőre semmilyen hivatalos forrást nem közölte, mennyit kell kihagynia Hargreavesnek.
„Türelmesen ki kell várnunk, mit állapít meg a diagnózis, nem tudjuk pontosan a sérülése jellegét. De visszatér, ehhez nem is férhet kétség!!! – szögezte le az ír védő.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu