Nincs védelme az MU-nak!

Szerző: shLétrehozva: 2009. december 7. 23:08
A Sky Sports News szerint a Manchester United két sérült hátvédje, John O'Shea és Jonny Evans ebben a naptári évben már nem léphet pályára. Újabb békát kellett tehát lenyelnie Sir Alex Fergusonnak, a csapat skót menedzserének, aki korábban összesen két védőt nevezett a Wolfsburg elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre...


Hétfőn a manchesteri védelem sziklája, a szerb válogatott Nemanja Vidics jelentett beteget, influenzája miatt iratkozott fel ismét a hiányzók listájára, ahová korábban Rio Ferdinand, Wes Brown, Gary Neville, Rafael da Silva, Fabio da Silva, John O'Shea és Jonny Evans neve is felkerült.

Utóbbi két játékosra a legfrissebb hírek szerint idén már nem is számíthat Ferguson, aki őszintén bevallotta, fogalma sincs, hogyan állítja fel a védelmet Wolfsburgban. Összesen két hátvéd áll a rendelkezésére, Patrice Evra és Oliver Gill (a klubigazgató David Gill fia). Gill még nem lépett pályára a felnőttcsapatban, akárcsak Magnus Eikrem, Cameron Stewart, Matt James és Oliver Norwood a nevezettek közül. A várakozások szerint a középső hátvéd poszton a Michael Carrick, Darren Fletcher páros bizonyíthat.

A United a csoportkör utolsó fordulója előtt már biztosan továbbjutó, csupán az a kérdés, hányadik helyen. A csoportelsőség bebiztosításához még egy pontot kell gyűjteniük a Vörös Ördögöknek. 

A 19 FŐS KERET (18 FŐT NEVEZHET SIR ALEX A MECCSRE)

Tomasz Kuszczak, Ben Foster, Patrice Evra, Oliver Gill, Gabriel Obertan, Magnus Eikrem, Paul Scholes, Darron Gibson, Antonio Valencia, Michael Carrick, Matty James, Darren Fletcher, Ji-sung Park, Anderson, Cameron Stewart, Nani, Oliver Norwood, Michael Owen, Danny Welbeck.

JÖN A KLUBIGAZGATÓ FIA?
Kevés olyan BL-kerettag volt eddig az MU-nál, aki még a wikipedián sem rendelkezik adatlappal. Oliver Gill ilyen. A klub hivatalos honlapja a tartalékok egyik legtehetségesebb középhátvédjeként mutatja be, kiemeli, hogy általában a levegő ura, és igazi vezéregyéniség. 2009 nyarán kapott profi szerződést, ekkor került fel az akadémiából Ole Gunnar Solskjaer keze alá. 
"Hórihorgas hátvéd, aki nem mellesleg nagy játékintelligenciájával tűnt ki. Szívós, magabiztos védő, akit nem egyszerű megkerülni" - idézi fel emlékeit  Paul McGuinness, az U18-asok edzője. Meglátjuk, mire lesz ez elég Edin Dzeko vagy Grafite ellen, ha bedobja  a mélyvízbe Ferguson a klubigazgató fiát a Wolfsburg otthonában.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu