KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JONNY EVANS"
Ferguson elnézést kért a szurkolóktól 2011. december 1. 16:25 Sir Alex Ferguson a Manchester United-szurkolók bocsánatát kérte a Crystal Palace elleni Ligakupa-lebőgés után, és elismeri: ez a teljesítmény nem volt méltó a klub hagyományaihoz. Jonny Evanst ugyancsak lesújtotta a kiesés, míg a kiscsapat edzője majd’ kiugrott a bőréből.
 
Bejelentkeztek a Man. United védőjéért 2011. június 24. 14:51 Phil Jones érkezése után még hátrébb szorult a védők rangsorában Jonny Evans, így egyáltalán nem lenne meglepő, ha hamarosan klubot cserélne. Az észak-ír labdarúgóért most be is jelentkezett a Premier League egyik csapata, igaz nem az élmezőnyből …
 
Bocsánatot kért a Man. United védője 2011. március 24. 15:05 Jonny Evans bocsánatot kért Stuart Holdentől durva szabálytalansága miatt, és mielőbbi gyógyulást kívánt a Bolton Wanderers hosszú időre kidőlt középpályásának.
 
Kölcsönadhatja védőjét az MU 2010. december 11. 18:02 A Manchester United hátvédje, Jonny Evans megbízhatatlan teljesítménye miatt januártól kölcsönben folytathatja pályafutását - adta hírül a The Sun.
 
Hosszabított az MU középhátvédje! 2010. május 7. 20:00 Négy évvel meghosszabbították a Manchester United 22 éves középhátvédjének, az északír válogatott Jonny Evansnek a szerződését - közölte az MU honlapja. A játékos szerint apait-anyait bele kell adnia, hogy hosszú távon számoljanak vele a Vörös Ördögöknél.
 
Szerződést hosszabbít a ManU védője 2010. május 5. 12:31 Ünnepelhetnek a Manchester United szurkolói: Sir Alex Ferguson bejelentette, Jonny Evans szinte bizonyosan meghosszabbította szerződését.
 
Nincs védelme az MU-nak! 2009. december 7. 23:08 A Sky Sports News szerint a Manchester United két sérült hátvédje, John O'Shea és Jonny Evans ebben a naptári évben már nem léphet pályára. Újabb békát kellett tehát lenyelnie Sir Alex Fergusonnak, a csapat skót menedzserének, aki korábban összesen két védőt nevezett a Wolfsburg elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre...
 
Műtét várhat a Man United védőjére 2009. augusztus 21. 19:53 Könnyen elképzelhető, hogy nem kerülheti el a műtétet Jonny Evans, a Manchester United védője. Az északír labdarúgó hónapok óta küszködik bokafájdalmakkal, csak injekciókkal tudják játékra alkalmas állapotba hozni.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu