Kölcsönadhatja védőjét az MU

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 11. 18:02
A Manchester United hátvédje, Jonny Evans megbízhatatlan teljesítménye miatt januártól kölcsönben folytathatja pályafutását - adta hírül a The Sun.


Evans ebben a szezonban meglehetősen bizonytalanul teljesít, árulkodó az a számadat, miszerint azon kilenc mérkőzésen, amelyen a 22 esztendős északír is pályára lépett 15 gólt kapott a manchesteri alakulat.

Pedig Evansnek fényes jövőt jósoltak az Old Traffordon, nem véletlen, hogy amikor a Rio Ferdinand - Nemanja Vidics duó valamelyik tagja nem tudott pályára lépni, Sir Alex Ferguson azonnal őt jelölte a kezdőbe.

A skót mester azonban az utóbbi időben elveszítette a bizalmát játékosával szemben, épp ezért a hírek szerint jobbnak látja, ha januárban kölcsönadja őt egy másik csapatnak, ahol lehetőséget kaphat a bizonyításra.

"Ez életem legnagyobb kihívása. Pályafutásom során először fordul elő, hogy a saját produkcióm miatt hagy ki a csapatból a menedzserem" - nyilatkozta a hátvéd.

Nem először fordulna egyébként elő, hogy Evans kölcsönjátékosként szerepel egy másik klubban, hiszen 2006-ban a Royal Antwerp, 2007-ben és 2008-ban pedig a Sunderland együttesében futballozott.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu