Nahát, Nihat, katona leszel?!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 5. 14:58
A török bajnokság helyett a török hadsereghez „szerződött” Nihat Kahveci. A legutóbb a spanyol Villarreal kötelékében futballozó válogatott támadó ügynöke mindenkit meglepve tájékoztatta erről a sportvilágot.


2009. június 27-én bejelentették: a 29 esztendős Nihat visszatér anyaegyesületéhez, a Besiktashoz. Néhány nappal később azonban megdöbbentő fordulat következett be a játékos életében. Ugyan csatasorba állt, de nem futballistaként, hanem katonaként.

A spanyol Villarrealhoz 2006-ban került a török válogatottban hatvan meccsen tizenhét gólt szerző csatár, hazaigazolása körül azonban érthetetlen problémák merültek fel.

„Maradjunk annyiban, Nihat még mindig Villarreal-játékos - ezt Murat Kus ügynök nyilatkozta. - Amíg nem tisztázódnak az új szerződés feltételei, Nihat bizony katonának áll. Hogy mi lesz ezután, ki tudja...”

Mielőtt azonban megijednénk, hogy elveszítjük őt, nyugodjunk meg. A labdarúgó mindössze 21 napig lesz a hadsereg kötelékében, ennyi ugyanis a rá vonatkozó szolgálati idő. 

„Boldog és büszke vagyok arra, hogy katona leszek!” - kommentálta szűkszavúan a fejleményeket Nihat. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu