KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NIHAT KAHVECI"
„Meg kell fojtanunk a Man. Unitedet!” 2009. szeptember 14. 16:40 Nihat Kahveci pontosan tudja, hogyan lehet megfékezni a Manchester United labdarúgóit: meg kell fojtani őket, és ennek megfelelően múltbéli tapasztalatait is segítségül hívva a masszív védekezését tartja elsődleges fontosságúnak a Besiktas szempontjából. Apropó, védelem: Rio Ferdinand a Tottenham ellen visszatért hosszú sérüléséből, így ha túl sokgólos meccset nem is, de várhatóan izgalmas találkozót hoz a Boszporusz-parti Bajnokok Ligája-randevú.
 
Nahát, Nihat, katona leszel?! 2009. július 5. 14:58 A török bajnokság helyett a török hadsereghez „szerződött” Nihat Kahveci. A legutóbb a spanyol Villarreal kötelékében futballozó válogatott támadó ügynöke mindenkit meglepve tájékoztatta erről a sportvilágot.
 
Villarreal: Nihat Kahveci három vagy négy hónapot pihen 2008. június 29. 16:50 Sikeres operáción esett át a török labdarúgó-válogatott csatára, Nihat Kahveci, ám futballra jóideig nem gondolhat.
 
Euro 2008: Nihat Kahveci combját meg kell műteni 2008. június 26. 10:58 Meg kell operálni Nihat Kahevcit, a labdarúgó Europa-bajnokságon bronzérmes török válogatott csatárát, aki combsérülése miatt a Németország ellen elveszített szerdai elődöntőben nem léphetett pályára.
 
Euro 2008: Nihat Kahveci hazautazott, 6 hetet kihagy 2008. június 22. 19:42 A török labdarúgó-válogatott csapatkapitánya elhagyta a törökök bécsi „főhadiszállását”, és hazatért Spanyolországba, ahol kezelteti sérült combját. A támadó emiatt kénytelen kihagyni az Európa-bajnokság elődöntőjét.
 
Euro 2008: a sérült Nihat Kahveci már egyáltalán nem játszhat 2008. június 21. 19:49 A folytatásban nem számíthat csapatkapitánya, Nihat Kahveci játékára az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon elődöntőbe jutott török labdarúgó-válogatott.
 
Gondolni sem akarnak a hosszabbításra 2008. június 20. 17:56 Nihat Kahveci, a török válogatott megmentője meg van győződve arról, hogy a horvát nemzeti csapat, ha nagy nehézségek árán is, de kilencven perc alatt legyőzhető, egy esetleges maratoni, százhúsz perces ütközetben viszont megjósolhatatlan a végkifejlet. Noha rengeteg a sérült a félholdasoknál, a 28 esztendős, gólérzékeny támadó úgy véli, cseppet sem lehetetlen küldetés a bravúr, a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjének megnyerése.
 
Euro 2008: Nihat álma a Törökország-Spanyolország döntő 2008. június 20. 01:25 A török labdarúgó-válogatott csatára, Nihat Kahveci szívesen nézne farkasszemet a spanyol nemzeti tizeneggyel az Európa-bajnokság döntőjében.
 
Nihat: Helyén volt a szívünk Svájc ellen 2008. június 12. 12:55 A török labdarúgó-válogatott csatára, Nihat Kahveci úgy véli, a gárda olyannyira lendületbe jött a svájciak elleni 2-1-re megnyert mérkőzésen, hogy a csehek sem tudják majd megállítani őket az A csoport harmadik fordulójában. Az Emre Belözoglu sérülése miatt csapatkapitánnyá előlépő támadó elégedett a házigazda ellen mutatott játékkal, és társaihoz hasonlóan ő is derűlátó az utolsó kör előtt.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu