KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "BESIKTAS SK"
Lamar Odom a Besiktasé 2011. november 25. 16:08 Sajtóértesülés szerint a Besiktashoz szerződik Lamar Odom, a bérvita miatt szünetelő észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) érdekelt Los Angeles Lakers sztárja. Az NTV Spor nevű tv-csatorna úgy tudja, hogy a játékos már megegyezett az isztambuli klubbal, és már csak az utolsó részletek tisztázása van hátra a szerződéskötés előtt. A megállapodás rögzíteni fogja, hogy amennyiben beindul a játék az NBA-ben, Odom azonnal visszatérhet a tengerentúlra.
 
Guti szabadon igazolható lesz 2011. november 14. 12:48 Bréking: török sajtóértesülés szerint közös megegyezéssel szerződést bont a Besiktassal Guti, a Real Madrid korábbi sztárja.
 
Egyenlő erők a Besiktas-Feneren - blog 2011. október 27. 15:26 Kitűnőnek mondható szerdán vagyunk túl, pluszban zárt bloggerünk, aki csütörtökön sem volt rest posztolni. Bár ezúttal sokkal kevesebb lehetőség adódott, azért talált magának megfelelő összecsapást, ráadásul nem is egyet. Közülük egyértelműen kiemelkedik a Besiktas-Fenerbahce török bajnoki rangadó...
 
Két tuti hétfőre! - fogadási blog 2011. október 3. 17:50 A szombati szakmai és anyagi sikereket követően a Budapest Maraton közbeszólt, bloggerünk azon vett részt, így a vasárnap ezúttal nem a pihenés és feltöltődés jegyében telt, hanem aktív sportolással. Hétfőn azonban már ismét körünkben köszönthetjük alkalmi megmondónkat, aki két tutit is ígért ma estére - két vendégsikert jósolt. Úgy legyen!
 
Elengedte csatárát a BL-elődöntős 2011. szeptember 1. 17:39 Szerdán éjfélkor ugyan lezárult az átigazolási időszak, de azért jutott friss hír csütörtökre: a tavasszal Bajnokok Ligája-elődöntős Schalke 04 ugyanis egy évre elengedte Edut.
 
Fél évre kidőlt az MU kölcsönjátékosa 2011. augusztus 10. 14:54 Bő másfél hónapja adta kölcsön a Manchester United a Besiktasnak Bébét, de a portugál támadó máris keresztszalag-szakadást szenvedett és hat hónapra kidőlt.
 
Bundaügy: elmarad a Szuperkupa 2011. július 20. 15:24 A Török Labdarúgó Szövetség elhalasztotta a bajnok Fenerbahce és a kupagyőztes Besiktas Szuperkupa-mérkőzését, mert a több élklubot is érintő helyi vesztegetési botrány miatt éppen nyomozás folyik.
 
A Besiktas visszaadja a kupát 2011. július 14. 16:52 Helyi sajtóhírek szerint a Besiktas elnöke úgy döntött, visszaszolgáltatja a Török Kupa serlegét a klubot érintő bundabotrány miatt.
 
Isztambulba érkezhet Bendtner „vonata” 2011. június 11. 14:13 Könnyen elképzelhető, hogy isztambuli csapatban folytatja pályafutását Nicklas Bendtner, az Arsenal csatára. A dán labdarúgót a Besiktas nézte ki, 12 millió fontos sem sajnálna a megszerzésére.
 
MU: Bebé Isztambulban köt(ött) ki 2011. június 11. 10:04 Fellélegezhetnek a Manchester United szurkolói, a következő szezonban nem kell attól tartaniuk, hogy Sir Alex Ferguson beveti portugál támadóját, az elmúlt szezon egyik negatív szenzációját jelentő Bebét.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu