Lucky Loki: a Lyon is sztárja nélkül jön

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 24. 15:09
Alberto Gilardinót a Fiorentinának, Lisandro Lopezt pedig a Lyonnak kell nélkülöznie a Debrecen elleni labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti fellépésén. Szerdán az olaszt tiltották el két meccsre, míg csütörtökön az argentin csatárklasszisról derült ki, ágyéksérülése oldalvonalon kívülre sodorja.


A sors kegyes a Debrecenhez. Minden sérülés és eltiltás szomorú, a magyar bajnok azonban két olyan játékostól mentesül, akik meghatározók az ellenfeleknél - nem mellesleg, ontják a gólokat klubcsapatukban.

Alberto Gilardinót kissé szigorúan két meccstől meszelték el, míg Lisandro Lopezről kiderült, ágyéksérülése miatt egy hétre kidőlt. Mindezek azt jelentik, hogy egyikőjük sem játszhat csapatuk Loki elleni első BL-összecsapásán.

A franciák csatára természetesen a hétvégi, Toulouse elleni bajnokin sem állhat rendelkezésre, így a négy Ligue 1-meccsen két gólt és egy gólpasszt jegyző futballista nem növelheti találatai számát.

Lisandro Lopez egyébként négyszer (!) volt eredményes az Anderlecht elleni, összesítésben 8-2-es sikerrel zárult BL-rájátszásban. Látható, egyik fontos láncszeméről kénytelen lemondani a csoportkörben 1-0-s győzelemmel rajtoló együttes. 

Szeptember 29-én a Lyon, október 20-án a Fiorentina érkezik a Puskás Ferenc Stadionba. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu