KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LISANDRO_LOPEZ"
Di Marzio: a Juve közel Lisandróhoz 2013. január 23. 17:46 A Juventus előrehaladott tárgyalásokat folytat Lisandro Lópezért, a Lyon 29 éves argentin gólvágójáért - értesült a Sky Port Italia, egészen pontosan a csatorna átigazolási szakértője, Gianluca Di Marzio szerda délután.
 
Fukar ajánlat a Juventustól Lisandróért 2013. január 14. 21:00 A Juventus ajánlatot tett a Lyon 29 éves argentin befejező csatáráért - írja a hétszeres francia bajnok ügyeiben általában jól értesült Le Progres. A napokban már puhatolózott egy esetleg kölcsönügylet ügyében a Bianconeri, és továbbra sem tágít, de pénzhegyeket nem hajlandó megmozgatni a szerződtetés érdekében.
 
Lisandro-Jovetics duó januártól? 2012. október 15. 19:02 A Lyon argentin gólvágója, Lisandro Lopez az olasz Fiorentina játékosa lehet a téli átigazolási szezonban a La Nazione című lap szerint.
 
Lisandro-KO, üzent a Lyon a Realnak 2011. február 19. 10:07 A Nancy elleni, 4-0-s pénteki veréshez hasonlóan a keddi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről is hiányozhat Lisandro López, a Lyon argentin csatárcsillaga. A blancók az elmúlt hat idényben mindig kiestek a BL-nyolcaddöntőben, tavaly éppen a Lyon ejtette ki őket. Az OL a Real egyik mumusa, hat meccs alatt egyszer sem nyertek a spanyolok, a Stade Gerlandban háromból háromszor veszítettek.
 
Ki legyen a Real új csatára? Szavazz! 2011. január 15. 14:50 Emmanuel Adebayor, Szalai Ádám, Ruud Van Nistelrooy? Mióta novemberben kidőlt Gonzalo Higuaín, az átigazolási piac egyik slágertémája lett, ki pótolhatja a szezon végéig harcképtelen argentint az egyébként is csatárgondokkal küzdő Real Madridnál. A csapatnak egy vérbeli befejezőemberre, egy klasszikus centerre van szüksége Karim Benzema és Cristiano Ronaldo mellé. A SportHirado.hu most egy csokorba szedte a királyiak 10 legesélyesebb januári jelöltjét!
 
A fejüket verik a falba Lyonban 2010. november 1. 11:51 Vádlisérülést szenvedett Lisandro López, az Olympique Lyon kulcsembere ezért nemcsak a keddi Bajnokok Ligája-találkozót hagyja ki, hanem a következő három hétben valamennyi mérkőzést.
 
Megtalálták Forlán utódját 2010. október 26. 16:06 Nem esne kétségbe az Atlético Madrid, ha jövőre a távozás mellett döntene aranycipős uruguayi csatára, Diego Forlán. Tizenötmillió euróért szerződtetnék helyére Lisandro Lópezt, a Lyon argentin gólgyárosát.
 
Lucky Loki: a Lyon is sztárja nélkül jön 2009. szeptember 24. 15:09 Alberto Gilardinót a Fiorentinának, Lisandro Lopezt pedig a Lyonnak kell nélkülöznie a Debrecen elleni labdarúgó Bajnokok Ligája budapesti fellépésén. Szerdán az olaszt tiltották el két meccsre, míg csütörtökön az argentin csatárklasszisról derült ki, ágyéksérülése oldalvonalon kívülre sodorja.
 
Lyon: megvan az új Benzema! 2009. július 7. 09:06 Az Olympique Lyon labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte a kora reggeli órákban: 24 millió euróért megveszi Lisandro Lópezt. Karim Benzema megüresedett posztját foglalja el a 26 éves argentin csatár. A portugál bajnokság egyik legnagyobb sztárjának már csak rá kell bólintania a franciák ajánlatára és át kell esnie az orvosin.
 
Porto-csatár pótolhatja Benzemát 2009. június 26. 13:18
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu