Lyon: megvan az új Benzema!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 7. 09:06
Az Olympique Lyon labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte a kora reggeli órákban: 24 millió euróért megveszi Lisandro Lópezt. Karim Benzema megüresedett posztját foglalja el a 26 éves argentin csatár. A portugál bajnokság egyik legnagyobb sztárjának már csak rá kell bólintania a franciák ajánlatára és át kell esnie az orvosin.


A Lyon a Benzemáért kapott eurómilliókból gáláns ajánlatot tett a Portónak és 24 millió eurója meggyőzte a Sárkányok vezetőit. Ha Lisandro jól teljesít, akár további négy milliót is hozhat a konyhára a portugáloknak.

"Az Olympique Lyon Európa egyik legjobb gólvágójával kezdte az erősítést a következő szezonra" - olvasható a csapat honlapján.

Lopez 97 meccsen 44-szer volt eredményes a Portóban, Karim Benzemát kell pótolnia, aki 35 millió euró fejében a Real Madrid szolgálatába áll, hamarosan aláírja új szerződését.

Lucho Gonzálezzel eladásával együtt már több mint 40 milliót kasszírozott a portugál bajnok a nyáron, amely még további két csillagától, Aly Cissokhótól és Bruno Alvestől is megválhat.

A Porto meg is kezdte a költekezést hétfő este, megtalálta Lucho utódját Daniel Belluschi személyében. Öt millió euróba került az Olympiakosz 25 éves argentin irányítója, aki négyéves kontraktust látott el szignójával.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu