KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LIGUE 1 (FRANCIAORSZÁG)"
Elmarad a sztrájk a Ligue 1-ben! 2013. november 14. 16:32 Az októberi bejelentéssel ellentétben mégsem lépnek sztrájkba november utolsó hétvégéjén a francia labdarúgó-bajnokság első- és másodosztályának klubjai a kiemelt jövedelmek tervezett 75 százalékos adóterhe ellen. Egy márciusi döntés értelmében nem az érintett munkavállalók, hanem az őket foglalkoztató cégek fogják befizetni az államkasszába két esztendőn át az évi egymillió eurónál többet kereső alkalmazottak után az egymillió feletti részre vonatkozó 75 százalékos adót.
 
A Montpellier újra első 2012. március 24. 23:00 Ha nem is nyert, de legalább gólt rúgott és egy pontot szerzett a Marseille a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A Lyon otthon, a címvédő Lille idegenben diadalmaskodott. A Montpellier a St. Etienne-t győzte le, ezzel megelőzte a tabella élén a vasárnap fellépő PSG-t.
 
A Lyon nyerte a francia rangadót 2012. március 10. 23:01 A Bajnokok Ligája-kiesés után a Lyon 2-1-re legyőzte a bajnoki címvédő Lille együttesét a Ligue 1 27. fordulójában, ezzel feljött a hatodik helyre. Az OL öt meccs után nyert, ráadásul az utolsó húsz percet emberhátrányban játszotta végig. A Lille továbbra sem szereti a Gerlandot, hiszen hét bajnokival ezelőtt, még 1995-ben győzött ott. A vendégek három veretlenül megvívott idegenbeli bajnoki után hajtottak fejet a rivális előtt.
 
Botrány, amit a Marseille művel! 2012. március 9. 22:08 Sorozatban negyedik bajnokiján maradt góltalan és pontatlan a Marseille, a tavalyi ezüstérmes ezúttal a 89. percben kapott ki az Ajaccio vendégeként 1-0-ra. A Ligue 1 27. fordulója nem akármilyen meglepetéssel kezdődik, bár ha azt vesszük, hogy az OM hat meccse, január 29-én nyert utoljára, talán nem is kell kitátanunk akkorára a szánkat. A győztesek eltávolodtak egy kicsit a kiesőzónából.
 
PSG vagy Montpellier? Semmi változás! 2012. március 9. 20:00 Kiélezett csata zajlik Franciaországban, a Ligue 1 27. fordulójában is az a kérdés, vajon a "felturbózott" Paris Saint-Germain, avagy a makacsul tapadó, a pimaszul jól szereplő Montpellier zár-e az élen vasárnap este. A SportHíradó is feltette ezt a kérdést, s rögvest meg is válaszolja azt: minden marad a régiben. A PSG-nek egy középmezőny alján lévő alakulatot lenne muszáj legyűrnie, üldözőjének viszont egy 2000 óta tartó átkot kellene megtörnie. A Marseille és a Lyon feladata: kilépni az árnyékból.
 
Eddig tartott a türelem 2012. március 6. 12:22 A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság utolsó helyén álló Sochaux menesztette edzőjét, Mehmed Bazdarevicet.
 
Kiesőhelyen álló ellen nézte be a PSG 2012. február 12. 21:19 Nem tudott győzni a Paris Saint-Germain futballcsapata a Ligue 1 23. fordulójában a kiesőhelyen tanyázó Nice vendégeként. Carlo Ancelotti csapatának erejéből még gólra sem futotta, összességében azonban megérdemelt döntetlen született a 0-0-val.
 
Nyert és előzött a Marseille 2012. január 29. 23:21 Hiába vezetett a Rennes a Marseille ellen a Ligue 1 21. fordulójának zárótalálkozóján, a déliek fordítottak és fontos győzelmet arattak. A 2-1-es siker hatására a két csapat helyet cserélt, az OM az ötödik, már Európa-ligát érő helyre jött fel. Az Ajaccio egy utolsó pillanatban szerzett találattal győzött - a korábban lesajnált és biztos kiesőnek vélt alakulat sorozatban negyedik bajnokiján szerezte meg mind a három pontot.
 
Kikapott a listavezető, győzött a PSG 2011. december 10. 23:01 Vereséget szenvedett a listavezető Montpellier a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A narancssárga-kékek Valenciennes-ben buktak el, s mivel az üldöző PSG Sochaux-ban behúzta, az élen két 36 pontos együttes áll. A BL-ben csodát tett Marseille csak egy soványka 0-0-ra volt képes otthon a Bordeaux ellen.
 
Ezt alaposan elbaltázta a PSG 2011. november 20. 23:14 Maradt ugyan listavezető, de nem lehet büszke vasárnap esti teljesítményére a Paris Saint-Germain. A fővárosiak ugyanis otthon szenvedtek váratlan, 1-0-s vereséget a lista alsó fertályában tanyázó Nancytól a Ligue 1 14. fordulójában. A mindent eldöntő gól a második félidő elején született. Érdekes, de a nagyok (Marseille, Lille, Lyon) közül senki sem nyert és csak a bajnoki címvédő lille-iek szereztek pontot.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu