Ki legyen a Real új csatára? Szavazz!

Szerző: shLétrehozva: 2011. január 15. 14:50
Emmanuel Adebayor, Szalai Ádám, Ruud Van Nistelrooy? Mióta novemberben kidőlt Gonzalo Higuaín, az átigazolási piac egyik slágertémája lett, ki pótolhatja a szezon végéig harcképtelen argentint az egyébként is csatárgondokkal küzdő Real Madridnál. A csapatnak egy vérbeli befejezőemberre, egy klasszikus centerre van szüksége Karim Benzema és Cristiano Ronaldo mellé. A SportHirado.hu most egy csokorba szedte a királyiak 10 legesélyesebb januári jelöltjét!


 

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Kit igazoljon a Real Madrid csatárposztra?
Emmanuel Adebayor 14.4%
 
Szalai Ádám 34.3%
 
Teofanisz Gekasz 2.0%
 
Mario Gomez 4.5%
 
Miroslav Klose 5.8%
 
Lisandro López 4.3%
 
Javier Hernández 4.5%
 
Ruud van Nistelrooy 12.0%
 
Luís Fabiano 10.0%
 
más 8.2%
 
Emmanuel Adebayor

Elégedetlenkedik, verekszik, a cserepadot koptatja - ha valakinek jól jönne a váltás, az a togói, akinek helyzete végképp kilátástalanná vált Edin Dzeko érkezésével. Leigazolásához mélyen zsebébe kellene nyúlni a királyiaknak, de a szurkolók szerint ő kell a csapatnak, egy féléves kölcsönszerződés kiharcolása pedig aranyat érne a spanyol fővárosban, és még a BL-ben is hasznát tudnák venni (egy El-játékossal bővíthetik keretüket a télen a sorozatban szereplő csapatok).

Szalai Ádám

A Mainz őszi menetelését ezek szerint nem csak Németországban és Magyarországon látták, az éveken át a tartalékcsapatot, a Castillát erősítő csatár azonban lehűtötte a kedélyeket, nevét alaptalanul hozták szóba Madriddal. Talán túl nagy falat lenne a Stadion am Bruchwegből egyik napról a másikra a Santiago Bernabéuba költözni... Vagy mégsem?

Miroslav Klose

Ha nincs a nyári vébé, kutyának se kéne, így viszont igazi sötét ló: szerződése a nyáron lejár, olcsón vihető: erre a tavaszra tökéletesen megfelelne. Aggodalomra adhat okot, hogy az elmúlt másfél idényben három gól(!) a bajnoki termése, de ki tudja, Mourinho a Bernabéuban akár világbajnoki hangulatba hozhatná - csak nem a BL-ben.

Ruud van Nistelrooy

A legfrissebb sztori, sokan sajnálkoztak tavaly januári távozása miatt, nem csoda, kevesen érzik úgy a kaput a világon, mint ő, csak azok a fránya sérülések... Visszatérése igazi szenzáció lenne, lelkesedésével pedig aligha lenne baj: mégis hol játszik szívesebben az ember, egy német középcsapatnál, vagy a Real Madridnál?

Mario Gomez

Nehéz elképzelni, hogy Ivica Olic távollétében a Bayern csak úgy gálánsan kölcsönadná  az október közepe óta 20 gólt termelt csodafegyverét. Megvenni őt pedig aligha veszi meg a Real Madrid elnézve csillagászati árcéduláját, és a BL-ben rá sem számíthatna.

Nelson Valdez

Elnézve a Barcelona szezonját egyre inkább felértékelődik Nelson Valdez szeptemberi duplája a Nou Campban. Azon kívül lőtt ötöt az ősszel, van tapasztalata a Werder színeiben a BL egyenes kieséses szakaszában, nem kellene egy vagyont áldozni rá és minden sorozatban a csapat rendelkezésére állna. 

Teofanisz Gekasz

A Bundesliga góllövőlistáját 14 góllal vezető görög válogatott neve különösebb konkrétum nélkül merült fel a spanyol lapokban. Meglepő lenne ha Mourinho a 180 centis erőszakos támadó mellett döntene, aki nemzetközi kupatasztalattal alig-alig rendelkezik.

Javier Hernández

Sir Alex Ferguson nem arról híres, hogy fél év után hagyja távozni a gondosan kinézett tehetségeit, főleg ha az illetőben komoly lehetőségek rejlenek. Chicharito ahhoz képest, amennyi lehetőséget kapott, és amennyi ideje volt a Unitednél szenzációs őszt produkált. Szinte kizárt, hogy meg tudna egyezni a Real a Vörös Ördögökkel.

Lisandro López

Szóbeszéd szintjén felmerült a Lyon csatárának neve, aki csendben tíz gólt termelt ebben a szezonban. Csak nem fél annyira a Real Madrid a franciáktól, hogy a tavaszi pikáns nyolcaddöntős párharc előtt elviszi egyik legjobb emberét...

Luís Fabiano

Miközben hazatéréséről pletykálnak, felmerült neve a Real csatárkereső vállalkozásában, a brazil december végén azonban leszögezte, tiszteletben tartja szerződését, és csak a Sevillára koncentrál.

A TÍZ JELÖLT FŐBB ADATAI:
név csapat piaci ár* bajnoki/gól játék a BL-ben?
Emmanuel Adebayor Manchester City 23 millió € 8/1 igen
Szalai Ádám Mainz 3 millió € 17/4 igen
Miroslav Klose Bayern München 7 millió € 7/0 nem
Ruud van Nistelrooy Hamburg 6 millió € 14/5 igen
Mario Gomez Bayern München 26 millió € 15/12 nem
Nelson Valdez Hércules 5 millió € 13/7 igen
Teofanisz Gekasz Eintracht Frankfurt 3,5 millió € 17/14 nem
Javier Hernández Man. United 8 millió € 14/6 nem
Lisandro López Lyon 22 millió € 12/8 nem
Luís Fabiano Sevilla 15 millió € 12/5 nem
*: forrás: transfermarkt.de

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Real: elkezdődött a 9-es mez castingja!
Az ötödik helyen, vagyis a középmezőnyben szerepel Szalai Ádám, a Mainz magyar válogatott csatára abban a rangsorban, melyet a szurkolók állítottak fel szavazataikkal péntek délutánig a Marca honlapján azt követően, hogy a...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu