KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NELSON VALDEZ"
Kényszerű eladás a Valenciánál 2013. július 19. 15:27 Februárban írt alá 2015-ig szóló szerződést, de már megy is a Valenciából a 29 éves, paraguayi válogatott támadó, Nelson Valdez.
 
Paraguayi sztár a Valenciában! 2012. augusztus 15. 09:45 A Valencia egy évre kölcsönvette (opciós joggal a játékjog megvásárlására) Nelson Valdezt, a Rubin Kazany 28 éves, paraguayi támadóját.
 
Copa América-sztár a Kazanyban 2011. augusztus 14. 19:07 A kétszeres orosz bajnok Rubin Kazany megerősítette, hogy három évre szerződtette a Hércules Alicante paraguayi válogatott csatárát, Nelson Váldezt. Meg nem erősített információk szerint négymillió euró lehetett a vételára.
 
Ki legyen a Real új csatára? Szavazz! 2011. január 15. 14:50 Emmanuel Adebayor, Szalai Ádám, Ruud Van Nistelrooy? Mióta novemberben kidőlt Gonzalo Higuaín, az átigazolási piac egyik slágertémája lett, ki pótolhatja a szezon végéig harcképtelen argentint az egyébként is csatárgondokkal küzdő Real Madridnál. A csapatnak egy vérbeli befejezőemberre, egy klasszikus centerre van szüksége Karim Benzema és Cristiano Ronaldo mellé. A SportHirado.hu most egy csokorba szedte a királyiak 10 legesélyesebb januári jelöltjét!
 
Hajnaléktól igazolnának Geráék 2010. május 10. 12:52 Ajánlatot tehet a Fulham Nelson Valdezért, a Borussia Dortmund paraguayi csatáráért. Az Európa-liga döntőjére készülő londoniaknak 3 millió eurót kellene kifizetniük az ebben a szezonban kissé háttérbe szoruló futballistáért.
 
Leégett a dortmundi csatár háza 2009. december 22. 16:26 Éppen csapata, a Borussia Dortmund karácsonyi bulijáról ért haza feleségével Nelson Valdez, amikor észrevették, hogy ég a házuk. A paraguayi futballista enyhe füstmérgezést szenvedett, miután a berohant a kutyájáért.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu