KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EMMANUEL ADEBAYOR"
Adebayor egymillióért lelép 2013. szeptember 15. 10:26 A tartalékcsapatba száműzött Emmanuel Adebayor klubja, a Tottenham Hotspur vezetőségéhez fordult, hogy adjanak neki egymillió fontot, és felbontja szerződését, hogy szabadon gazolhatóvá váljon. Abban az esetben ugyanis nem vonatkozik rá az átigazolási időszak, és klubot kereshet magának.
 
A Spursnek nem kell Adebayor 2013. szeptember 13. 11:49 André Villas-Boas, a Tottenham Hotspur menedzsere elmondta a BBC-nek, nyáron engedélyt adott Emmanuel Adebayornak, a klub togói csatárának, hogy új klubot keressen, miután leigazolta a posztjára Roberto Soldadót. A támadó nem lesz ott a Norwich ellen sem, családi tragédia miatt jelenleg Togóban tartózkodik.
 
Adebayort kínálták Torresért 2013. szeptember 2. 19:21 A Chelsea visszautasította a Tottenham ajánlatát, amelynek keretében Emmanuel Adebayort kínálta fel a világ- és Európa-bajnok spanyol csatárt Fernando Torresért cserébe - tudta meg a Sky Sport Italia.
 
Eltűnt Adebayor 2013. március 22. 16:36 Kapitánya, Didier Six keddre várta, de pénteken még mindig nem érkezett meg Kamerunba Emmanuel Adebayor, a togói válogatott és a Tottenham Hotspur csatára. Togo vb-selejtezőt játszik a Szelidíthetetlen Oroszlánok otthonában szombaton. Februárban a Spurs vezetőit haragította magára a csatár, későn érkezett vissza az Afrika-kupáról a Newcastle elleni bajnoki előtt.
 
Adebayor végleg a Spursé 2012. augusztus 21. 19:24 A Tottenham Hotspur végleg szerződtette Emmanuel Adebayort, jelentette be a londoni klub. A togói támadó bérkövetelése miatt hetekig tartott a huzavona, de végül sikerült megállapodni. Gólokat ígér a Spurs szurkolóinak.
 
Adebayor végleg a Spursé lehet 2012. július 10. 18:16 Emmanuel Adebayor hivatalosan még a Manchester City alkalmazásában áll, de a hírek szerint nem sokáig: a Tottenham Hotspur végleg megvásárolná. A togói támadó az előző szezonban kölcsönben futballozott a White Hart Lane-en, és a szakvezetés olyannyira elégedett volt vele, hogy a klub történetének legjobban fizetett játékosává tenné heti 115 ezer fontos apanázzsal. A City hatmilliót láthat az eladásából.
 
Adebayor: egy gól, négy gólpassz 2012. február 11. 20:40 Emmanuel Adebayor főszereplésével a Tottenham 5-0-ra kiütötte a Newcastle Unitedet a White Hart Lane-en a Premier League 25. fordulójában.
 
Lezárulhat Adebayor kálváriája 2011. december 11. 14:25 Ha a két klub meg tud egyezni, akkor az elmúlt szezonokban több helyen is próbálkozó Emmanuel Adebayor hosszabb távra is elkötelezheti magát, a Tottenham Hotspurhöz.
 
Adebayor visszatér a válogatottba 2011. november 11. 09:41 Visszatér a togói labdarúgó-válogatottba Emmanuel Adebayor, a csapat legnagyobb sztárja, aki még tavaly, az Afrika Kupán történt tragikus események után jelentette be, hogy nem kíván többé szerepelni a nemzeti csapatban.
 
Adebayor igent mondhat Togónak! 2011. november 9. 16:52 A togói szövetség jó úton jár afelé, hogy meggyőzze Emmanuel Adebayort, a Tottenham csatárát, hogy ismét magára húzza a címeres mezt hazája válogatottjába - erről a szövetség tájékoztatta a nyilvánosságot kedden.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu