Adebayor egymillióért lelép

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 15. 10:26
A tartalékcsapatba száműzött Emmanuel Adebayor klubja, a Tottenham Hotspur vezetőségéhez fordult, hogy adjanak neki egymillió fontot, és felbontja szerződését, hogy szabadon gazolhatóvá váljon. Abban az esetben ugyanis nem vonatkozik rá az átigazolási időszak, és klubot kereshet magának.


 

Emmnauel Adebayor kegyvesztetté vált a Tottenham Hotspur csapatánál, miután André Villas-Boas menedzser a nyáron megszerezte a Valenciától Roberto Soldadót. A 29 éves togói csatár mehetett volna, de nem sikerült csapatot találnia.

A tréner a héten a tartalékok közé küldte edzeni a játékost, aki most már minden eszközzel távozni szeretne a White Hart Lane-ről, de szerződése miatt erre legalább januárig várnia kell. Ezért a játékos új ötlettel rukkolt elő.

Mivel úgyis 100 ezer fontot keres hetente, egymillió font fejében hajlandó felbontani 2015 nyarán lejáró szerződését, így neki is jobb lenne, hiszen szabadon igazolhatóvá válna, és már most kereshetne magának új csapatot. A másodosztályban szereplő QPR élénken érdeklődik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Spursnek nem kell Adebayor
André Villas-Boas, a Tottenham Hotspur menedzsere elmondta a BBC-nek, nyáron engedélyt adott Emmanuel Adebayornak, a klub togói csatárának, hogy új klubot keressen, miután leigazolta a posztjára Roberto Soldadót. A támadó nem...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu