A Spursnek nem kell Adebayor

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 13. 11:49
André Villas-Boas, a Tottenham Hotspur menedzsere elmondta a BBC-nek, nyáron engedélyt adott Emmanuel Adebayornak, a klub togói csatárának, hogy új klubot keressen, miután leigazolta a posztjára Roberto Soldadót. A támadó nem lesz ott a Norwich ellen sem, családi tragédia miatt jelenleg Togóban tartózkodik.


 

André Villas-Boas szerint a 29 éves togói csatárnak ráadásul több lehetősége is lett volna arra, hogy elhagyja a Tottenham Hotspurt, de nem élt egyikkel sem. Emmanuel Adebayor most testvére halála miatt hétfőig Togóban tartózkodik.

"Nem érdekelte egyik ajánlat sem - mondta a portugál tréner. - Jelenleg Ade nincs a csapattal, mert engedélyt kapott tőlünk, hogy hétfőig hazájában maradjon, személyes okok miatt. A Norwich ellen ezért nem is lesz a keretben."

"Ha lehetőségét látom, persze újra edzhet velünk. Pár hetes késésben van a többiekkel szemben, de ez egy személyes tragédia miatt van így." Adebayor 2011-től játszik a Spurs csapatában, 2012-ben pedig végleg megvette a klub a Manchester Citytől, 5 millió fontért.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu