Adebayor végleg a Spursé

Szerző: SHLétrehozva: 2012. augusztus 21. 19:24
A Tottenham Hotspur végleg szerződtette Emmanuel Adebayort, jelentette be a londoni klub. A togói támadó bérkövetelése miatt hetekig tartott a huzavona, de végül sikerült megállapodni. Gólokat ígér a Spurs szurkolóinak.


 

Emmanuel Adebayor az előző szezont kölcsönben a Tottenhamnél töltötte, és olyannyira bevált, hogy a klub végleg szerződtette.

A Manchester Citynél létszám fölöttinek számító togói bérén hosszú ideig alkudoztak a felek, de a fejlemények tükrében megállapítható, sikerült megtalálni a közös nevezőt.

Az Arsenalt is megjárt csatár a Twitteren szintén megerősítette a megegyezést, és a Hotspur drukkereinek sok szépet és jót ígért.

„Visszajöttem! Tottenham, jövök! Éhes vagyok a gólokra, készüljetek fel!” – fogalmazott a támadó a mikroblogon, de régi-új csapata honlapján is megszólalt.

„(Az egyezkedés) némileg tovább tartott a vártnál, de boldog vagyok, hogy visszatérhettem a Tottenhamhez. Nagyon élveztem itt a játékot az előző idényben, remélem, sok kiváló eredményt érünk el együtt.”  

A Spursnek hatalmas szüksége volt Adebayorra, hiszen a keretben egyedül Jermain Defoe volt bevethető csatárposzton. A togói 37 meccsen 18 gólt szerzett a 2012-13-as Premier League-évadban.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu