Lisztes gólpasszal segítette a Hansát

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 20. 20:08
Magyar rangadót rendeztek péntek este a Bundesliga 2-ben: az alsóházi ütközetben Stieber Zoltán a Koblenz, Lisztes Krisztián a Rostock kezdőcsapatában tűnt fel. A Fradi egykori játékmestere gólpasszt jegyzett, de később beleszürkült a mezőnybe, 63 percet kapott edzőjétől. Stiebert hét perccel a vége előtt hívta le a pályáról Rapolder mester. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.


Már a kilencedik percben vezetést szerzett a Hansa, Lisztes Krisztián gurításával Schindler tört kapura, és nem kegyelmezett. A huszadik percben aztán csattanós válasz érkezett a hazaiak részéről, a koreai Csa Du-ri 24 méterről emelte a léc alá a labdát.

Húsz perc alatt kialakult a végeredmény, mindkét csapat nagyon értékes pontokat hullajtott el, így nem tud eltávolodni a kiesőzónázól.

Az FSV Frankfurt ellenben megérezhette a győzelem ízét, a Wehen elleni győzelemmel meg is előzték a Koblenzet. Nem az Oberhausen és az Osnabrück mérkőzéséről szólnak majd a hétvégi gólösszefogalalók, unalomba fulladt a Rot-Weiss 13. hazai meccse az idényben.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu