KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FSV_FRANKFURT_1899"
Pénteki búfelejtő - fogadási blog 2011. július 22. 13:35 A Ferencváros kissé talán váratlan, éppen ezért fájdalmas kiesése után is felkelt a nap, jóllehet, bloggerünket elégé megviselte a tény: a zöld-fehérek elhullottak, s ment velük a továbbjutásukra feltett nagy adag pénz is. A meglepetésekkel tarkított Európa-liga-napot követően péntekre maradt a búfelejtés, jósunk ezt egy szimpla és egy hármaskötés formájában szeretné véghezvinni. Kívánunk neki mihamarabbi "felépülést"!
 
Fantomgól! Az évtized bírói hibája! 2010. január 17. 22:19 Felfoghatatlan, ami az MSV Duisburg-FSV Frankfurt bajnoki (Bundesliga 2) 81. percében történt vasárnap: a hazai csatár Christian Tiffert bombája a gólvonaltól egy méterre vágódott le a földre, Marco Fritz játékvezető azonban Thomas Münch partjelzővel egyetértésben gólt ítélt a Duisburgnak! Így aztán ünnepelhettek a kék-fehérek a kapufa után, még szerencse, hogy a végeredményt érdemben nem befolyásolta a baki, 4:0 helyett 5:0-ra nyert az MSV.
 
Lisztes gólpasszal segítette a Hansát 2009. március 20. 20:08 Magyar rangadót rendeztek péntek este a Bundesliga 2-ben: az alsóházi ütközetben Stieber Zoltán a Koblenz, Lisztes Krisztián a Rostock kezdőcsapatában tűnt fel. A Fradi egykori játékmestere gólpasszt jegyzett, de később beleszürkült a mezőnybe, 63 percet kapott edzőjétől. Stiebert hét perccel a vége előtt hívta le a pályáról Rapolder mester. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu