KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "WEHEN"
Lisztes gólpasszal segítette a Hansát 2009. március 20. 20:08 Magyar rangadót rendeztek péntek este a Bundesliga 2-ben: az alsóházi ütközetben Stieber Zoltán a Koblenz, Lisztes Krisztián a Rostock kezdőcsapatában tűnt fel. A Fradi egykori játékmestere gólpasszt jegyzett, de később beleszürkült a mezőnybe, 63 percet kapott edzőjétől. Stiebert hét perccel a vége előtt hívta le a pályáról Rapolder mester. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.
 
Kiradírozták a kupából a Bayern Münchent 2009. március 4. 22:36 Fantasztikus csata végén jutott be a Német Kupa elődöntőjébe a Bayer Leverkusen. A gyógyszergyáriak 4-2-re verték a Bayern München együttesét hazai pályán. A piros-feketék már három góllal is vezettek, ám a bőrnadrágosok két gyors góllal feljöttek, ám Stefan Kießling hajrában szerzett találata mindent eldöntött. A Hamburg és a Werder Bremen együttese is győzött a legjobb tizenhat között, és ezzel mindkét csapat bejutott a legjobb négy közé. Előbbi gárda kijavítva a hétvégi bajnoki fordulóban, Wolfsburgban elszenvedett csorbát, 2-1-re verte a másodosztályú Wehen csapatát Mladen Petrics vezetésével. A Werder Bremen éppen az előbb említett Farkasokat ütötte ki idegenben. Két dél-amerikai idegenlégiósa, Claudio Pizzaro és Diego két-két gólt szerzett.
 
Labdarúgás, Bundesliga 2: átszaladt a Mainz az újonc Wehenen 2008. október 6. 22:13 Nem került nagy erőfeszítésébe a Mainznak, hogy odahaza két vállra fektesse a bajnokság újoncát, a Wehent. A vendéglátók könnyed, 5-0-s sikerrel vették a 7. fordulót, ezzel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga 2 élére ugrottak fel.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu