KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "HANSA ROSTOCK"
Lisztes nem rostokol, jöhet Paks? 2009. június 23. 11:19 A Paksi FC közel áll ahhoz, hogy leigazolja a fénykorában a Stuttgartot és a Werder Brement is megjárt Lisztes Krisztiánt - írja a Magyar Nemzet.
 
Lőw csapata a feljutás küszöbén 2009. május 17. 15:52 Már csak egyetlen pont hiányzik a feljutáshoz Lőw Zsolt együttesének a Mainznak a Bundesliga másodosztályában, miután 2-0-ra győztek Fürthben a 33. fordulóban. Legrosszabb esetben a harmadik, osztályozós helyen végeznek a rajna-pfalziak.
 
Szabics és Lisztes is ünnepelhetett 2009. május 1. 22:58 Szabics Imrével a kezdőcsapatban nyert az Augsburg 3-0-ra az 1860 München ellen a német másodosztályú bajnokság (Bundesliga 2) 30. fordulójának pénteki játéknapján. A magyar csatár 65 percet kapott a találkozón. Lisztes Krisztiánt az utolsó tíz percre cserélte be edzője a Kaiserslautern elleni 5-1-es diadal alkalmával.
 
Lisztes gólpasszal segítette a Hansát 2009. március 20. 20:08 Magyar rangadót rendeztek péntek este a Bundesliga 2-ben: az alsóházi ütközetben Stieber Zoltán a Koblenz, Lisztes Krisztián a Rostock kezdőcsapatában tűnt fel. A Fradi egykori játékmestere gólpasszt jegyzett, de később beleszürkült a mezőnybe, 63 percet kapott edzőjétől. Stiebert hét perccel a vége előtt hívta le a pályáról Rapolder mester. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.
 
Duisburg, Rostock: irány a másodosztály 2008. május 10. 17:25 A bajnoki cím után két kieső személye is eldőlt a német labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 33. fordulójában: a Duisburg és a Rostock már matematikailag is búcsúzott az első osztálytól. A Nürnbergnek berlini veresége ellenére is van még reménye.
 
Huszti és Hajnal is gólpasszt adott 2008. május 6. 21:58 Huszti Szabolcs és Hajnal Tamás is gólpasszt adott a német labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában. A Hannover hazai pályán verte a Rostockot, a vendégeknek már alig maradt esélyük a bentmaradásra. A KSC a Cottbus ellen játszott döntetlent, hazai pályán nyert a Dortmund, idegenben a Schalke.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu