Koeman: Mindenre fel vagyok készülve

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 15. 22:56
Csak három hónapja, hogy szerződést hosszabbított a szövetséggel Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott kapitánya, ennek ellenére egyáltalán nem érzi biztosnak a helyét székében - erről cikkez kiemelt írásában a Voetbal International (Hollandia első számú szaklapja ) a belga Het Laatste Nieuws napokban készített interjújára hivatkozva.


Erwin Koeman úgy érzi, a világbajnoki selejtezősorozat befejeztével méltatlanul került kritikák össztüzébe. Már többször is hangot adott annak, nem tartja sportszerűnek, hogy egy neves közszereplő, a korábbi miniszterelnök bírálja munkáját, és az MLSZ-vezetésének tevékenységét. Most egy belga lapnak a korábbinál sokkal nyíltabban beszélt aggodalmairól:

"Nagyon érzékeny téma ez, de a politikának túl nagy a befolyása a futballra Magyarországon. Áprilisban parlamenti választások lesznek az országban. A miniszterelnöki poszt első számú esélyesének volt egy összezördülése a szövetség elnökével.

Már az újságokban is arról írnak, ha Kistelekinek mennie kell, akkor Koemannak is mennie kell. Mindenre fel vagyok készülve. A miniszterelnök-jelölt finanszírozza az egyik legnevesebb magyar futballklub, a Videoton futballakadémiáját. A Videoton edzője (Mezey György, a szerk.) pedig adja a lovat alá. Összeállt a kép?"

"Rendre azt olvasom, hogy semmivel sem mozdítottuk előbbre a magyar labdarúgás ügyét a szövetség elnökével. Az ilyen kritikák általában leperegnek rólam, de zavar, hogyha  Magyarországra vagyok, állandóan konfrontálódnom kell.

Aztán újabb kijelentést tett (Orbán Viktor, a szerk.) és a sajtó azt várja, hogy megint reagáljak. El tudják képzelni, hogy mindez előforduljon Hollandiában vagy Belgiumban? Magyarországon megtörténik."

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Szerinted le kellene mondania Erwin Koeman szövetségi kapitánynak?
Igen 54.7%
 
Nem 45.3%
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu