Ismét csatár nélkül kezd a válogatott?

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 8. 21:37
Dr. Pánics Gergely, a magyar labdarúgó-válogatott csapatorvosa arról tájékoztatta az mlsz.hu-t, hogy a jelenlegi helyzet szerint Szélesi Zoltán biztosan kihagyja a Portugália elleni mérkőzést és Rudolf Gergely szerepeltetésére is csekély az esély. Juhász Roland talán vállalja a játékot.


Másfélórás edzéssel ért véget válogatottunk felkészülése a szerdai, Portugália elleni vb-selejtezőre (Puskás-stadion, 20.45), szerdára már csak a szokásos déli taktikai értekezlet marad.

Túl a különböző taktikai variációk gyakorlásán, a tréningen az volt a legizgalmasabb, hogy a sérültek hogyan mozognak. Szélesi Zoltán egyáltalán nem edzett, helyén a tragikus balesete után a játékot mégis vállaló Bodnár László játszhat. Rudolf Gergely teljes egészében, Juhász Roland pedig részben "különórázott". Csak utóbbi szereplésére mutatkozik reális esély.

Fülöp Márton sérülése még nem jött teljesen rendbe, Gera Zoltán két sárga lapja miatt nem játszhat szerdán.

A kiadós bemelegítés után számos, kimondottan a hangulatot javító labdás gyakorlat szerepelt a programban, majd Erwin Koeman szövetségi kapitány két csapatra osztotta játékosait és azokkal, akik az előjelek szerint nem tartoznak a kezdőtizenegybe kiszemeltjei közül, tulajdonképpen a portugálok várható játékát imitáltatta.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu