HIVATALOS: Benzema a Real Madridé!!!

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 1. 18:39
Az Olympique Lyon szerdán kora este bejelentette: Karim Benzema a Real Madridban folytatja pályafutását. Kaká, Cristiano Ronaldo és Raúl Albiol után újabb fantasztikus galaktikus érkezik a csapathoz!


"Benzema a Real Madrid játékosa" - ez állt már órákkal korábban két madridi lap internetes oldalán, s kísértetiesen hasonlított a helyzet Cristiano Ronaldo átigazolásának ügyéhez: akkor már napokkal az MU honlapját megelőzve húzták félre a függönyt a portugál klubváltása előtt.

Az AS és a Marca is tökéletesen biztos volt benne, hogy a francia a királyi gárdában folytatja, így is lett. Később Karim Djaziri játékosügynök is beharangozta, Benzema szerda este aláír a Real Madridhoz.

„Nem titok, Karim harminc millió fontért plusz egyéb juttatások fejében a Real Madrid futballistája lesz. Ha minden igaz, már szerda este. Az előttünk álló néhány órában minden apró részletet letisztáz Benzema és a klub” - tájékoztatott a menedzser.

A Lyon aztán honlapján este fél hétkor közölte az átigazolás tényét. A kommüniké szerint Benzema kérte őket ara, hogy megfelelő ajánlat esetén engedjék el. Ezután vált az út szabaddá a Real előtt, 35 millió eurót kap érte a Lyon, amely a játékos teljesítményétől függően akár 41 millióra is duzzadhat.

FLORENTINO PÉREZ NEM A LEVEGŐBE BESZÉLT – ÚJ KLUBMODELL
A Real Madrid újabb hadjárata torkollt tehát diadalmenetbe. Florentino Pérez egy madridi rádiónak már korábban elárulta a titkot, jelesül, hogy legkésőbb csütörtökig újabb sztár leigazolását jelenti be a királyi gárda. "Még nem mondhatok nevet, hiszen amíg nem egyeztünk meg mindenben egyesületével, nem jelenthetem be, ez nem lenne fair. Normális esetben három idény alatt invesztálunk ennyit új játékosokra, de az új terveinkhez új világklasszisok kellenek. Ez már egy másik klubmodell!"

KEDDEN MÉG ÚGY VOLT, AZ MU-É LESZ BENZEMA

„Real Madrid, Arsenal? Ugyan! A csapattársam, s egyben barátom mindkét hatalmasságot visszautasítja, és a csatárgondokkal küzdő Manchester United mellett teszi majd le a voksát! Figyeljék meg, Karim itthagyja a Lyont” - ezek a 19 esztendős bosnyák válogatott Miralem Pjanic szavai.

Úgy tűnik, minden hiába, lehet az Real Madrid vagy Arsenal, Karim Benzema Lyonból a Manchester Unitedhez igazol. Legalábbis hozzá közel álló szerint így tesz majd. Pjanic, a világ egyik legjobb támadójának tartott Benzema csapattársa is erről beszélt.

„Karim jelenleg az egyik legtehetségesebb és legkeresettebb futballista - nyilatkozta a támadó középpályás a sportsport.ba bosnyák hírportál hasábjain. - Míg a Real 32 millió eurót, addig Sir Alex Ferguson alakulata 45 milliót kínál érte és higgyék el, csak idő kérdése, mikor bólint rá a barátom minderre.”

„Karimnak semmi ellenvetése, hogy a gyárvárosba költözzön, a Lyon meg úgyis leigazolja a portói Lisandro Lópezt. Így mindenki jól jár - fejezte be fejtegetéseit Pjanic.

A 21 éves francia üdvöske jövője néhány napon belül eldőlhet...

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu