A Real 32 milliót sem sajnál Benzemáért

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 28. 14:13
Mivel a Valencia meglehetősen borsos árat követel David Villáért, így a Real Madrid labdarúgócsapata körülnézett a játékospiacon és hamar kinézte magának a Lyon csatárát, Karim Benzemát. A Marca úgy tudja, a királyi gárda 32 millió eurós ajánlattal igyekszik Spanyolországba csábítani a 21 esztendős klasszist.


A Lyon felől egyelőre egymással ellentmondó nyilatkozatok láttak napvilágot.

A Marca szerint az OL nem reagált a Real ajánlatára, de Bernard Lacombe, a francia klub elnöki tanácsadója biztató kijelentést tett a napokban. „Semmi sem lehetetlen, ha egy kedvező ajánlat érkezik, nem álljuk Benzema útját.”

Ezzel szemben a hétszeres francia bajnok kommunikációs vezetője, Olivier Blanc elmondta, nagy örömükre szolgálna, ha a csatár egy további évre szolgálatukban maradna. Blanc a 32 milliós összegről nem tud, de azt elismerte, a Madrid megkereste az együttest a játékos leigazolával kapcsolatban.

Az mindenesetre felettébb érdekes, hogy Florentino Perez, a Real elnöke már kétszer találkozott Benzema ügynökével, Karim Djaziriral. Előbb Madridban, majd Genovában ültek le tárgyalni, vagyis egyre közelebb állnak a felek a megállapodáshoz.

Már csak az a kérdés, hogy mit szól ehhez a napokban szintén a francia válogatottal szóba  Manchester United és az Arsenal...

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu