KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MIRALEM PJANIC"
Pjanic hosszabbított a Romával 2014. május 11. 22:10 Meghosszabbította szerződését az AS Roma labdarúgócsapatánál Miralem Pjanics. A bosnyák támadó középpályás, akinek ez eddigi kontraktusa 2015 nyaráig szólt, az új megállapodással 2018-ig kötelezte el magát.
 
Bosnyák hadüzenet a portugáloknak 2011. november 14. 12:04 Miralem Pjanic, a bosnyákok ásza képesnek tartja csapatát arra, hogy elcsapja Portugáliát a keddi Európa-bajnoki pótselejtezőn.
 
Hatalmas fogás a Románál 2011. augusztus 31. 16:19 Rendkívül értékes igazolást tudhat magáénak a Roma labdarúgócsapata, amely hivatalos oldalán közölte, hogy megszerezte a Lyontól Miralem Pjanicot, ráadásul akciós áron.
 
A Lyon és a Roma megállapodott 2011. augusztus 31. 11:08 Az Olympique Lyon és az AS Roma képviselői egymás tenyerébe csaptak, Miralem Pjanic az olasz klub játékosa lehet még az átigazolási piac zárása előtt.
 
A Lazio nem áll meg: Pjanic jöhet 2011. július 26. 17:52 Csak a Lazio hívó szavára vár Miralem Pjanic, az Olympique Lyon bosnyák irányítója, aki elutasította a francia klub szerződéshosszabbítási ajánlatát - tudta meg a Corriere dello Sport.
 
Pjanic a Realnak: Túl sok volt a duma! 2010. március 11. 17:21 Sergio Ramos a mérkőzés előtt még 3-0-ás Real-győzelmet vizionált, de a Lyon rendesen keresztülhúzta a blancók számításait szerda este a BL- nyolcaddöntőjének visszavágóján. Miralem Pjanic, az egyenlítő - és továbbjutást érő - gól szerzője arra célzott, túl nagy volt a madridi játékosok szája, csak a nyilatkozatháborúban tudták felülmúlni a franciákat. Szerinte most már a BL-győzelem a Lyon célja.
 
HIVATALOS: Benzema a Real Madridé!!! 2009. július 1. 18:39 Az Olympique Lyon szerdán kora este bejelentette: Karim Benzema a Real Madridban folytatja pályafutását. Kaká, Cristiano Ronaldo és Raúl Albiol után újabb fantasztikus galaktikus érkezik a csapathoz!
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu