Hármat lőtt a BKV a megtépázott Baktának

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 12. 17:06
A BKV Előre sima, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán a sérülésekkel tizedelt Baktalórántháza ellen. A gyenge színvonalú mérkőzésen a hazai együttes főleg a második félidőben kerekedett ellenfele fölé. A vendégeket vészes balszerencse kísérte vasárnap délután.


 

LABDARÚGÓ NB II, KELETI CSOPORT, 10. FORDULÓ:
BKV ELŐRE - BAKTALÓRÁNTHÁZA 3-0 (1-0)
Sport utca, 200 néző, vezette: Szilasi (Lémon, Agócs)
BKV ELŐRE: Stefán – Baranyai, Molnár A., Benke, Forró – Varga E. (Hammer, 57.), Galántai, Gulyás, – Török, Csopaki (Petruska, 79.), Halgas (Skita, 81.). Vezetőedző: Gergely Károly.
BAKTALÓRÁNTHÁZA: Sándor – Tolnai (Tóth Sz., 64.), Mező, Szilágyi, Vágó – Rákóczi, (Illés, 19.) Kozma J., Márkus (Szenes, 12.) – Marics, Kozma A. – Szabó R.. Vezetőedző: Kovács Jáno.
Gólszerzők: Halgas (8.), Gulyás (60. – 11-esből), Hammer (72.)
Sárga lap: Kozma J. (19.), Illés (29.), Varga E. (32.), Gulyás (52.), Szilágyi (53.), Sándor (59.)

 

A BKV már a mérkőzés elején gyorsan előnyt szerzett a kissé megilletődötten futballozó vendégekkel szemben. A nyolcadik percben egy jobbról érkező átívelést követően Halgas Tibor kapott labdát a balösszekötő helyén, majd óriási ziccerbe kerülve, 9 méterről az elvetődő kapus mellett a kapu közepébe gurított.

A vendégeket ritkán látható sérüléshullám sújtotta, már a bemelegítésnél elveszítették az előzetesen kezdőbe jelölt Bodnár Jánost, majd az első húsz percben további két játékosáról kellett lemondania Kovács János vezetőedzőnek.

A baktalórántházaiak a félidő derekára rendezték soraikat, felvették a küzdelmet a fővárosiakkal, utóbbiak mégis csak saját maguknak köszönhetik, hogy nem tudták növelni előnyüket, hiszen Csopaki és Halgas révén két százszázalékos helyzetet is kihagytak a szünetig.

 

A második félidő első pillanatától kezdve aztán az Előre magához ragadta a kezdeményezést és a 60. percben megszerezte második gólját. Gulyás Gábor indította a vendégtérfél közepéről az üresbe befutó Török Sándort, aki betört a 16-osra, s Sándor Gábor csak szabálytalanul tudta megállítani a szélvészgyors támadót. A megítélt büntetőt végül Gulyás lőtte a balra vetődő kapus mellett a jobb alsó sarokba.

 

A vendégek nem sokkal később kis híján szépítettek, de Illés László remek távoli lövése a felső lécen csattant. Aztán, ahogy az már ilyenkor lenni szokott, a hazaiak szereztek újabb találatot. A csereként beállt Hammer Péter szerzett labdát a balösszekötő helyén, gyönyörűen kényszerítőzött Gyulyással, majd 7 méterről, kissé éles szögből a kapus mellett a jobb oldali kapufa érintésével már háromgólosra növelte a BKV-vezetését.

 

Az eredmény ezután már nem változott, a fővárosi csapat teljesen megérdemelt győzelmet aratott, így tovább is a középmezőny elején foglal helyet. Ezzel szemben Kovács János együttesének úgy tűnik a kiesés elkerüléséért kell majd küzdenie a továbbiakban.

 

EDZŐSZEMMEL:
Gergely Károly: Nem játszottunk kiválóan, de győzelmünk ettől függetlenül teljesen megérdemelt.
Kovács János: Sok problémával kellett megküzdenünk, így nem tudtuk az előre elképzelt játékunkat érvényre juttatni, ezt pedig a BKV könyörtelenül kihasználta.

 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu