Gerrard: A labda a hibás, nem Green!

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 13. 11:09
Csapattársai egyhangúlag kiálltak a szombaton az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmérkőzésen gyermeteg hibát vétő Robert Green mellett. Az angol labdarúgó-válogatott kapitánya, Steven Gerrard, például egyenesen a sokat kritizált labda nyakába varrta a végül két pontba kerülő kapushibát. David James a hálóőr második félidei bravúrját méltatta, maga Green valódi profiként nyilatkozott, míg Fabio Capello elégedett a mérkőzéssel.


 

„Az ilyesmi megtörténik. Nem hiszem, hogy a kapusnak kell egyből nekiesni, mert nem véletlenül beszélt az utóbbi időben mindenki a labdáról. Biztos vagyok benne, Green kulcsszerepet vállal majd a torna későbbi szakaszában" – mondta a lassításokat követően egyértelműen kapushibának tűnő Green-bakiról az ITV Sportnak Gerrard.

„Kicsit sokkolt minket az egész, de ettől függetlenül mentünk előre és a győzelemre hajtottunk, a hajrában közelebb álltunk a győzelemhez. Nehéz meccsen vagyunk túl, a célunk innentől hét pont megszerzése."

„A kapusok is hibázhatnak, és nem szabad elfelejtenünk, hogy a második félidőben Rob Green óriási védést bemutatva tartotta az 1-1-es eredményt – nyilakozta David James a válogatott cserepadra szorult portása. – Minden fejben dől el, ha elég erős az ember, akkor egy ilyen potya körülbelül két percig zavar. Egy szó, mint száz, nem kaptunk ki, és biztató játékot mutattunk."

„Nem nyertünk, így természetesen csalódottak vagyunk. Jól játszottunk és már várjuk a következő mérkőzést. Elég lehetőséget dolgoztunk ki a három pont begyűjtéséhez, de ilyen a labdarúgás, néha nyersz, néha nem" – elemezte a látottakat a lefújást követően Glen Johnson.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hajmeresztő potya miatt botlott Anglia!
VIDEÓ! Túl nagy falatnak bizonyult az Egyesült Államok válogatottja a favorit Anglia számára szombat este Rustenburgban a labdarúgó-világbajnokságon. Gerrard gólja biztosította az álomkezdést, de egy félelmetes Green-potya...
Tovább a teljes cikkhez »

„Megtörtént, ennyi – magyarázta Robert Green a BBC Radio Five Live adásában. – Nem engedhetem meg magamnak, hogy hatással legyen rám egy ilyen hiba. A következő 50 percben magabiztosnak és jól éreztem magam a pályán."

„Kerültem már hasonló helyzetbe, nem szabad elkeseredni, szemtől szembe kell állni a médiával és elfogadni a kritikát. Ilyen az élet" – nyilatkozta a West Ham United hálóőre-

„Jó mérkőzést játszottunk, de egy hiba sokba került, egy lövésből egy gól szereztek" – értékelt a szövetségi kapitány, Fabio Capello a lefújást követően az ITV-n, utalva Green bakijára, de elfelejtve Altidore ziccerét a második játékrész derekán.

„Elégedett vagyok a csapat teljesítményével, nagyszerű formában vagyunk és legközelebb jobban kijön a lépés. Az eredményen kívül semmire nem panaszkodhatok – folytatta az olasz szakember. – A kapus néha hibázik, ilyen a labdarúgás. Mondtam játékosaimnak, hogy a labda az utolsó pillanatban irányt változtat. Örülök, hogy a második félidőben Green bizonyított." 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu