KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "GLEN JOHNSON"
Egy hónapra lesérült a Liverpool-bekk 2014. december 17. 11:58 Ágyéksérülést szenvedett a Liverpool angol válogatott jobbhátvédje, Glen Johson, aki négy hetet hagyhat ki - írja a Liverpool Echo.
 
Villas-Boas: Türelem? Milyen türelem? 2011. november 21. 16:09 Mindössze 17 tétmérkőzésbe telt, hogy feltegyék André Villas-Boasnak azt a kérdést, amelyet Carlo Ancelotti hetente megkapott tavaly: „biztonságban van az állása?" Türelem? Milyen türelem? - replikázott a 33 éves szakember. Eközben Glen Johnson 75 percet várt egy olyan passzra, amiből győztes gólját lőtte, de mint mondta, igyekezett korrekt lenni volt csapatával. Kenny Dalglish megérdemelt győzelemről beszélt.
 
Hosszabbított a Pool válogatottja 2011. július 6. 19:42 Glen Johnson meghosszabbította szerződését a Liverpoollal.
 
A Liverpool védőjét figyeli a Juventus 2011. április 11. 12:58 Glen Johnson elcsábításával oldaná meg védelmi gondjait a Juventus, amely a Daily Mirror szerint élénken érdeklődik az angol válogatott iránt.
 
Johnson tesz az „alkoholista drogosokra” 2011. január 8. 19:40 Glen Johnson, a Liverpool hátvédje alaposan odamondott Paul Mersonnak, miután a Sky Sports szakkommentátora kritizálta a hozzáállását.
 
Liverpooli üzletre készül a Juventus 2010. december 10. 11:37 Bankot „raboltak” a Juventus illetékesei? Furcsa lenne, de ki tudja…Az elmúlt hetekben rengeteg átigazolási hírben szerepel a torinói klub neve, ezúttal két védő kapcsán merült fel az olaszországi szereplés lehetősége.
 
Glen Johnson és Cazorla a Juventusnál? 2010. október 14. 11:02 Komoly erősítésekre készül a Juventus a télen, hiszen nap mint nap jelennek meg a hírek egy sor ismert futballista lehetséges Torinóba szerződéséről. Csütörtök reggel az angol és olasz sajtó két nevet emlegetett az Öreg Hölggyel kapcsolatban: Glen Johnsont és Santi Cazorlát.
 
Johnson a Real Madridba készül? 2010. október 7. 09:13 Glen Johnson spanyolnyelvtanulásra adta a fejét, ami mögött az angol és a spanyol sportsajtó a Real Madrid sziluettjét véli felfedezni. A Liverpool hátvédje kitérő választ ad a találgatásokra, és nem zárja ki, hogy előbb-utóbb a Primera Divisiónban is kipróbálhatja magát.
 
Glen Johnsont nézte ki magának Mourinho 2010. június 18. 10:19 Van alternatíva a Real Madridnál arra az esetre, ha az Internazionale brazil hátvédje, Maicon mégsem szakítható el együttesétől. A The Sun értesülései szerint a királyi gárda frissen kinevezett vezetőedzője, José Mourinho a Liverpool jobb védőjét, Glen Johnsont nézte ki magának.
 
Gerrard: A labda a hibás, nem Green! 2010. június 13. 11:09 Csapattársai egyhangúlag kiálltak a szombaton az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmérkőzésen gyermeteg hibát vétő Robert Green mellett. Az angol labdarúgó-válogatott kapitánya, Steven Gerrard, például egyenesen a sokat kritizált labda nyakába varrta a végül két pontba kerülő kapushibát. David James a hálóőr második félidei bravúrját méltatta, maga Green valódi profiként nyilatkozott, míg Fabio Capello elégedett a mérkőzéssel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu