Johnson a Real Madridba készül?

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 7. 09:13
Glen Johnson spanyolnyelvtanulásra adta a fejét, ami mögött az angol és a spanyol sportsajtó a Real Madrid sziluettjét véli felfedezni. A Liverpool hátvédje kitérő választ ad a találgatásokra, és nem zárja ki, hogy előbb-utóbb a Primera Divisiónban is kipróbálhatja magát.


Szerdán új tulajdonosjelölt bukkant fel a Liverpoolnál, mégis megeshet, hogy a csapat egyik legnagyobb értéke, Glen Johnson a távozás mellett dönt.

A hátvéd spanyol nyelvleckéket kezdett venni, ami sokaknak egyértelmű bizonyítékként szolgál, hogy januárban aláír a Real Madridhoz. Az érintett szerint nem kell ilyesmire gondolni – egyelőre legalábbis biztosan nem.

„Sohasem tudhatom, hova sodor a szél, és nagy hasznát vehetem még az idegennyelvtudásomnak. Az angolok általában elvárják, hogy mindenki hozzájuk alkalmazkodjon, de én kivételt szeretnék képezni ez alól” – nyilatkozta a bekk.

Johnson elmondta, nemcsak nyelvtanárnál pallérozza tudását, hanem spanyol csapattársait is megkérte, tanítsanak meg neki néhány hasznos kifejezést.

„Nem szégyenlősek, ha ki kell javítaniuk, de így legalább a lehető legtöbbet gyakorolhatok, és a kiejtésem is rohamosan fejlődik” – dicsérte meg Johnson Fernando Torrest, Pepe Reinát és Daniel Pachecót.

José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője nagy csodálója a játékosnak, aki nem lenne meglepő, ha januárban már „élesben” tesztelhetné spanyoltudását.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu