KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROBERT GREEN"
A potyakirály az angol keretben 2011. május 25. 18:36 Robert Green, a Premier League-től elbúcsúzott West Ham kapusa is tagja a svájciak elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott keretének.
 
Még egy dobása lehet Greennek 2010. június 17. 19:07 Fabio Capello legutóbbi nyilatkozata arra enged következtetni, hogy az Algéria elleni pénteki csoportmeccsen is Robert Greennel kezdődik majd az angol nemzeti tizenegy összeállítása. A mestert lenyűgözte, hogy egy kirívó baki után sem omlott össze a portás az Egyesült Államok ellen, sőt, szenzációs védéssel igyekezett jóvátenni korábbi hibáját.
 
Gerrard: A labda a hibás, nem Green! 2010. június 13. 11:09 Csapattársai egyhangúlag kiálltak a szombaton az Egyesült Államok elleni világbajnoki csoportmérkőzésen gyermeteg hibát vétő Robert Green mellett. Az angol labdarúgó-válogatott kapitánya, Steven Gerrard, például egyenesen a sokat kritizált labda nyakába varrta a végül két pontba kerülő kapushibát. David James a hálóőr második félidei bravúrját méltatta, maga Green valódi profiként nyilatkozott, míg Fabio Capello elégedett a mérkőzéssel.
 
A hatodik számú angol kapus kezd 2009. június 5. 08:44 Fabio Capello Robert Greennek szavaz bizalmat a kapuban az angol labdarúgó-válogatott Kazahsztán elleni világbajnoki selejtezőjén.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu