A potyakirály az angol keretben

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 25. 18:36
Robert Green, a Premier League-től elbúcsúzott West Ham kapusa is tagja a svájciak elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott keretének.


Green emlékezetes bakija (az amerikaiak elleni világbajnoki mérkőzésen bevédte Clint Dempsey gyengécske lövést) óta, azaz csaknem egy éve nem védett az angol válogatottban, és most sem fog, bár esetében már az is nagy szó, hogy ismét bekerült a keretbe.

Erre amúgy azért kerülhetett sor, mert a birminghanmi Ben Foster jelezte, bizonytalan ideig nem szeretne a nemzeti csapatban szerepelni, David Stockdale (Fulham) pedig azért kapott felmentést, mert éppen a svájciak elleni Eb-selejtező előtti napon, június 3-án házasodik.

Green Joe Hart (Manchester City) és Scott Carson (West Bromwich) mögött a harmadik számú kapus a keretben - azaz vélhetően csak a Wembley lelátóján jut számára hely.

Green jön, Jermain Defoe megy. A Tottenham csatára sérülés miatt nem állhat Fabio Capello rendelkezésére. Az olasz szakvezető - aki az ugyancsak maródi Andy Carrollra és  az eltiltott Wayne Rooneyra sem számíthat - várhatóan senkit sem hív be a keretbe Defoe helyett.

Green elképesztő potyája!
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu