KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "EUROPA_BAJNOKI_SELEJTEZŐK"
Lemondott a női kézis kapitány! 2011. június 12. 15:15 Lemondott Mátéfi Eszter, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, miután az általa irányított csapat elbukta a németek elleni vb-selejtezős párharcot, így sem a decemberben esedékes brazíliai világbajnokságon, sem pedig a jövő nyáron esedékes londoni olimpián nem lehet ott...
 
A férfi kézisek hozták a kötelezőt! 2011. június 12. 13:46 A magyar férfi kézilabda-válogatott hibátlanul, csoportelsőként tudta le az Európa-bajnoki selejtezősorozatot, miután a gyöngyösi záráson 34-27-re legyőzte az észteket. A Mocsai-csapat nehezen lendült bele, az első félidőben futott az eredmény után, a szünet után azonban parádésan játszott, elsősorban Mikler Roland, valamint elől Halász Máté és Ancsin Gábor villogott.
 
Mindenben jobbak voltunk a bosnyákoknál 2011. június 9. 09:10 A magyar férfi kézilabda-válogatott pontosabban lőtt, és a kapunkban Mikler Roland hatékonyabban tette a dolgát a bosnyákok elleni Eb-selejtezőn, mint kollégája, Adnan Sabanovic - derül ki a statisztikából, mintegy alátámasztva, hogy a Mocsai-csapat megérdemelten aratott háromgólos győzelmet Boszniában.
 
Botrány, 213 letartóztatott Bécsben 2011. június 4. 11:40 Nem múlt el balhé nélkül az Európa-bajnoki selejtezők pénteki játéknapja: a válogatottjukkal Bécsbe látogató német szurkolók nem fértek a bőrükbe, közülük 212-en kerültek rendőrkézre még a meccs előtt. A magukról megfeledkezett drukkerek a belváros szórakozónegyedében görögtüzeket gyújtottak, megrongálták a kerthelyiségek berendezéseit, nekimentek a zsaruknak, mások elbarikádozták magukat!
 
A potyakirály az angol keretben 2011. május 25. 18:36 Robert Green, a Premier League-től elbúcsúzott West Ham kapusa is tagja a svájciak elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő angol labdarúgó-válogatott keretének.
 
Honfitársa segítheti Hiddinket 2011. február 3. 15:43 A holland Telegraaf értesülései szerint Pierre van Hooijdonkot nevezték ki a török labdarúgó-válogatott másodedzőjének.
 
Megrázta magát a magyar válogatott 2010. október 28. 19:30 Az első félidőben még akadozott a gépezet, utána azonban megrázta magát a magyar férfi kéziválogatott, és 26-17-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát Európa-bajnoki selejtezőn. A mieinken nyoma sincs a Nagy László körüli huzavonának vagy más feszültségforrásnak, ami örömteli a vasárnapi, észtek ellen találkozó előtt.
 
Már kaphatók jegyek az Eb-selejtezőkre 2010. szeptember 23. 16:06 Elkezdődött az október 8-i, San Marino elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőre szóló jegyek árusítása a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint.
 
Angol morális válság, német belharcok 2010. szeptember 6. 16:02 A keddi Európa-bajnoki-selejtezős játéknap Wayne Rooneyról szól majd, az angol válogatott támadója magánéleti tévelygése miatt vasárnap ismételten a sport- és bulvárlapok címlapjára került. A németeknek a futballpályán kell javulniuk a Belgium elleni futballhoz képest, ez fokozottan igaz a portugálokra. A csoportunkban előre leosztottnak látszanak a kártyák.
 
Újonc Egervári svédek elleni kezdőjében 2010. szeptember 3. 13:03 Egervári Sándor szövetségi kapitány délelőtt kihirdette a Svédország elleni, ma esti Európa-bajnoki selejtező kezdőcsapatát. A magyar labdarúgó-válogatott ismét újoncot avat, Lázár Pál, a Videoton védője első alkalommal öltheti magára a címeres mezt a felnőttek között.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu