Már kaphatók jegyek az Eb-selejtezőkre

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 23. 16:06
Elkezdődött az október 8-i, San Marino elleni hazai Európa-bajnoki selejtezőre szóló jegyek árusítása a Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint.


A belépők az ország összes IBUSZ-irodájában megvásárolhatók, illetve a www.ibusz.hu-n igényelhetők 1500, 3000 és 5000 forintos áron. Az MLSZ kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre.

Még kaphatók a jegyek az október 12-én, Helsinkiben sorra kerülő Finnország-Magyarország Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre is. Beszerzésüknek kétféle módja van: a budapesti IBUSZ Sport Irodában (1066 Oktogon 3.) azonnal átvehetők a jegyek, míg az ország más IBUSZ-irodáiban kifizetett belépőket postán kapják meg a vásárlók.

A külföldön élő magyarok az [email protected] e-mail címen rendelhetnek belépőket, az iroda válaszlevélben küld értesítést a vásárlás további lépéseiről. A jegyek egységesen 13 000 forintba kerülnek.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu