Még egy dobása lehet Greennek

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 17. 19:07
Fabio Capello legutóbbi nyilatkozata arra enged következtetni, hogy az Algéria elleni pénteki csoportmeccsen is Robert Greennel kezdődik majd az angol nemzeti tizenegy összeállítása. A mestert lenyűgözte, hogy egy kirívó baki után sem omlott össze a portás az Egyesült Államok ellen, sőt, szenzációs védéssel igyekezett jóvátenni korábbi hibáját.


Green volt a negatív hőse az első forduló egyik legjobb meccsének, az Anglia-Egyesült Államok (1-1) találkozónak, Dempsey lövésénél csúszott be kesztyűjéről a labda a hálóba.

"Hibázott, méghozzá nagyot hibázott, de a második félidőben egy hatalmas bravúrt is végrehajtott (Jozy Altidore lövése után, a szerk.)" - mondta Fabio Capello.

"Az bizony nagy hőstett volt. Mindenestere beszélek vele, mert tudom, hogy az ilyesmi nyomot hagyhat a játékosban, az ilyen hibák emlékétől sokszor nehezen szabadul az ember. A lehető legjobb döntést kell meghoznom, és így is teszek majd."

Az olasz szakember ezzel együtt szinte biztosan változtat a kezdőcsapaton, hiszen felépült sérüléséből egyik kedvence, a csapat zongoracipelője, Gareth Barry. A Manchester City labdarúgója a középpálya középső részében tüsténkedik majd, ennek értelmében Gerrard bal összekötőt játszhat.

Capello azt is elárulta, Jermaine Defoe is pályára lép Algéria ellen, de várhatóan nem a kezdőcsapatban, ahol Rooney és Heskey helye is stabilnak tűnik.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu