KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ALGERIAI_LABDARUGO_VALOGATOTT"
Algéria felszívta magát, pácban Ghána! 2015. január 19. 23:03 Dél-Afrika 2-0-ra vezethetett volna az Afrika-kupa egyik favoritja, Algéria ellen, de Rantie a felső lécre lőtte a tizenegyest a második félidő elején, ami alaposan megbosszulta magát. Egy rossz csúsztatásból született öngóllal egyenlítettek a Sivatagi Rókák, akik vérszemet kaptak, és 3-1-gyel le is rendezték a sokáig jobban játszó riválist a hajrában. Ghána korán vezetéshez jutott Szenegál ellen, szintén a C-csoportban, de nem tudta megőrizni a fórt, és a végén jött a feketeleves: a csereember Sow 12 másodperccel a vége előtt bevitte a győztes találatot! Videó!
 
A németek alig bírtak Algériával 2014. július 1. 00:36 Németország még inkább megszenvedett riválisával, mint Franciaország a vb-nyolcaddöntő hétfői játéknapjának korábbi meccsén. Pocsék helyzetkihasználás jellemezte Mülleréket Algéria ellen, Porto Alegrében, csak a hosszabbításban sikerült bedarálniuk a szívós arab alakulatot. Schürrle Müller passzát sarkazta be, Özil kihagyhatatlan helyzetből volt eredményes. Dzsabu a 121. percben szépített. Ez a játék kevés lehet Franciaország ellen, a legjobb nyolc között. Felső ág, negyeddöntők: Brazília-Kolumbia, Franciaország-Németország.
 
Először nyolcaddöntőben a Sivatagi Rókák 2014. június 26. 23:57 Egy-egy fejesgól mindkét oldalon: nem bírt egymással Algéria és Oroszország a H-csoport utolsó fordulójában, Curitibában, a csütörtöki játéknapon. Ez pedig azt jelenti, hogy a Sivatagi Rókák történetük során először bejutottak a vb egyenes kieséses szakaszába, ahol Németország vár rájuk a legjobb 16 között. Belgium a hajrában, egy kipattanó után, Vertonghen révén szerzett gólt, és harmadik ellenfelét is kipipálta. Jutalma: az Egyesült Államokkal meccselhet a negyeddöntőért.
 
A belga gála elmaradt, a győzelem nem 2014. június 17. 19:55 Masszívan védekezett, és tizenegyesből vezetést is szerzett Algéria Belgium ellen, Belo Horizontéban, a H-csoport keddi mérkőzésén, de a vb titkos favoritja csereembereinek köszönhetően fordítani tudott a hajrában. Maruan Fellaini fejese után Dries Mertens szállította a győzelmet a Wilmots-csapatnak, amely az első félidőben meglehetősen gyengén muzsikált.
 
Az Elefántoktól Algéria kispadjára ült 2011. július 3. 12:27 Vahid Halilhodzic lett a 2010-es világbajnokságot megjárt algériai labdarúgó-válogatott kapitánya, a bosnyák szakember célja a 2013-as Afrikai Nemzetek Kupájára és 2014-es világbajnokságra való kijutás.
 
Jegyért verték össze egymást a szurkolók 2011. március 24. 12:33 Mintegy ötven ember sérült meg abban az algériai verekedésben, amelyben a szurkolók jegyekért álltak sorba a nemzeti csapat Marokkó elleni Afrika Kupa-selejtezője előtt.
 
Lemondott az algériai kapitány 2010. szeptember 4. 20:21 Távozott posztjáról Rabah Szadan, az algériai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A tapasztalt szakember döntését a Tanzánia elleni pénteki 1-1-es döntetlennel indokolta. A világbajnokságot is megjárt együttes hazai pályán bukott két pontot a 2012-es kontinenstorna selejtezőjében.
 
Sven-Göran Eriksson: irány Algéria? 2010. június 30. 21:31 Angol sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy az idei világbajnokságon még Elefántcsontpartot gardírozó Sven-Göran Eriksson az algériai kispadra ül át. A skandináv edző szerződése a vb-t követően lejárt a Brazília és Portugália mögött harmadikként végzett, ezzel már a csoportkörben kiesett Elefántoknál.
 
Balhéztak az algériai szurkolók 2010. június 24. 11:18 Komoly rendőri erőkkel kellett megfékezni szerdán este Párizsban a vb-kiesés miatt feldühödött algériai labdarúgó-szurkolókat, akik komoly károkat okoztak az Egyesült Államoktól elszenvedett 1-0-ás vereséget követően. A huligánok csatatérré változtatták a francia főváros néhány kerületét, számos gépkocsi-tulajdonos lett kárvallottja az esztelen tombolásnak.
 
USA: így lesz a kiesőből csoportelső! 2010. június 23. 17:57 Minden jó, ha a vége jó, az Egyesült Államok válogatottja hetven percen át kiesésre állt, de a túlórában bevitte a mindent eldöntő győztes találatot Algéria ellen Donovan révén. Ez nem csak továbbjutást, hanem csoportelsőséget ért a Bradley-csapatnak, amely több lőtt góllal került az angolok elé.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu