Capello kirúghatja Terry-t a vb-keretből

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 30. 14:22
El tudjátok képzelni John Terry nélkül a nyári dél-afrikai világbajnokságot??? Valószínűleg kevesen bólintanának rá a kérdésre, pedig könnyen elképzelhető, hogy a Chelsea legendája csak televízión követheti figyelemmel az angol válogatott mérkőzéseit. A kiváló védő ugyanis olyat tett, amellyel felbőszítette Fabio Capello szövetségi kapitányt, aki szombaton kijelentette: a keret nyugalmát veszi figyelembe, ha a játékos szerepeltetéséről kell döntenie. De most már eláruljuk, miért is forog veszélyben Terry utazása! A klasszis hónapokkal ezelőtt elszerette Wayne Bridge barátnőjét!!!


Wayne Bridge ex-barátnője  

„Ha Wayne nem akar együtt játszani Terry-vel és a csapattársak is őt támogatják, akkor döntenem kell. Nem csak a csapatkapitányságtól fosztom meg Terry-t, hiszen elképzelhető, hogy a jelenléte megbontja a válogatott egységét. Ha így lesz, akkor nem lehet a csapat kapitánya, nem lehet a keret tagja” – szögezte le Fabio Capello.

Fogadni lehet Terry következő áldozatára
Az egyik népszerű brit bukmékerirodánál, a Paddy Powernél szép pénzt lehet azzal keresni, ha a szurkolók fogadnak arra, melyik játékostárs felesége vagy korábbi barátnője lesz John Terry következő „áldozata”. A leginkább veszélyeztetett futballistának Peter Crouch számít, de a tekintélyes listán még a Chelsea tulajdonosa, Roman Abramovics is szerepel. A Paddy Power listája (zárójelben az érintett játékosok vagy klubtulajdonos):
Abi Clancy (Peter Crouch) 2-szeres nyeremény
Elen Rives (Frank Lampard) 3.5
Carly Zucker (Joe Cole) 5
Noemie Lenoir (Claude Makelele) 6
Christine Bleakley (Lampard) 9
Alex Curran (Steven Gerrard) 13
Irina Abramovics (Roman Abramovics)
Daria Zsukova (Roman Abramovics) 41
Coleen Rooney (Wayne Rooney) 51
Cheryl Cole (Ashley Cole) 81
Victoria Beckham (David Beckham) 101



Természetesen Terry magánéletbeli „botlásáról” a legnépszerűbb angol bulvárlap, a Suin számolt be jelentős terjedelemben, igyekezett minden nyilvánosságra hozható részletet megosztani az olvasókkal. Ez pedig nem kevés, több érintettet is szóra bírt az újság.

Vanessa és Wayne...  

Wayne Bridge joggal remélte, csodálatos időszak vár még rá gyönyörű barátnőjével, a fehérneműmodellként számon tartott Vanessa Perroncellel. Valószínű, rémálmaiban sem gondolt arra, hogy éppen korábbi klubtársa, John Terry szarvazza fel, pedig így történt! Bridge és Vanessa decemberben már szakított, valószínűleg a játékos döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatnak. Az egykori pár fia négy esztendős…

Villámcsapásként érhette a Manchester City sztárját az ügy, lévén jó barátja a londoni futballistának. Ráadásul Terry két gyerekes családapa, 2007. június 15-e óta pedig házasságban él Toni Poole-lal, tavaly az „Év Édesapjának” választották Angliában…

John Terry és az ikrek  

A Chelsea játékosa bírósági úton próbálta eltiltani a sajtót a magánéletéről szóló hírek megjelentetésétől, de keresetét elutasították. Így a Sun most már jogszerűen szolgáltathatja a részleteket Terry ügyéről. A labdarúgó és a szépséges Vanessa románca nyílt titoknak számított az öltözők és a média világában, a közvéleményt azonban sokkolta a hír.

Természetesen Toni Poole sem bontott pezsgőt, de egyelőre szűkszavúan nyilatkozott hitvese.

John Terry és felesége  

 

„Sajnálom, nem tudok beszélni erről…” – mondta a megcsalt feleség.

A közeli barátok már arról beszélnek, hogy Toni valószínűleg nem bocsátja meg Terry cselekedetét, válópert fontolgat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu