Barátságosan eltiltottak három játékost

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 24. 09:37
Több mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) a téli szünet barátságos találkozóin piros lapot szerző Bundesliga-játékosokat. A Hoffenheim középpályása, Carlos Eduardo, a HSV csatára, Ivica Olic, illetve a Werder Bremen középpályása, Torsten Frings kénytelen kihagyni az idei első német élvonalbeli meccsét.


Nem telt nyugodtan az idei téli felkészülési szezon a Bundesliga csapatainak. Három élvonalbeli együttesnél ugyanis komoly kakaskodás történt a barátságos találkozók során.

A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) példát akar statuáltatni a játékosok felé az által, hogy a piros lapot kiérdemlő labdarúgókat több meccses eltiltással sújtja.

Ennek függvényében két labdazsonglőr hagyja ki a liga 2009-es első fordulóját: a Hamburger SV horvát támadója, Ivica Olic, valamint a jelenleg a Bundesligát vezető TSV Hoffenheim középpályása, Carlos Eduardo. Mindkét játékos öt-öt meccses eltiltást kapott dulakodásért. Az eltiltás időszakába természetesen a felkészülési találkozók is beletartoznak.

Egy fokkal jobban járt a Werder Bremen középpályása, Torsten Frings. A korábbi német válogatott a Galatasaray elleni barátságos mérkőzésen inzultálta a bírót. Jutalma egy három mérkőzésre szóló eltiltás.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu