„Az MU-Milan BL-döntőnek is beillene!”

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 10. 17:52
A Manchester United-Milan csata előtt csokorba gyűjtöttünk néhány nyilatkozatot, gondolatot, vajon miként készülnek ott, legbelül a vezetők és a játékosok az esti visszavágóra. Az angolok részéről Sir Alex Ferguson és Darren Fletcher fűzött kommnetárt az este 20.45-kor kezdődő csúcsderbi elé, az olaszok részéről Ronaldinho, Massimo Ambrosini és Leonardo mester fogalmazta meg véleményét.


„Először is kezdjük a legjobb hírrel: igen, Rooney egészséges és játszani fog! - csattant fel boldogan Sir Alex Ferguson menedzser a meccs előtti sajtótájékoztatón. - Szerencsére sokkal gyorsabb ütemben javult az állapota, mint azt szombat reggel gondoltuk. Magáról a visszavágóról annyit szeretnék elmondani, hogy a továbbjutás messze nem dőlt még el, ez még egy teljesen nyitott kérdés. Nagyon jól tudjuk ezt. Éppen ezért várhatóan magas színvonalú, kiélezett meccset láthatnak majd a szurkolók, nyílt futballt várok. A Milannak gólt kell rúgnia. Attól, hogy három-kettőre nyertünk, még nem jutottunk tovább. Tegyük tisztába a dolgokat: győzni szeretnénk!”

„Nem mondok azzal újat, ha kijelentem, a Bajnokok Ligája az a sorozat, amelyben minden  futballista szeretne részt venni - indított Darren Fletcher, azh MU középpályása. - Mivel a legnagyobb csapatok ellen küzdhetsz, neked is fel kell nőni a feladathoz. Wayne Rooney mindenki előtt példa lehet, ő az a játékos, aki mindig fejlődni akar és képes dönteni. Erőt ad a csapatnak, örülünk, hogy visszatér közénk.”

„Bizakodó vagyok, mert az elmúlt időszakban megfelelő felfogásban játszottunk és a Manchester elleni első meccsen sem vallottunk szégyent - kezdte Leonardo vezetőedző. - Az Old Traffordon szükségünk van a jó eredményre, ehhez viszont mentálisan is egyben kell lennünk. Biztos vagyok abban, az angolok igyekeznek majd irányítani a találkozót, ahogy azt a San Siróban tették. Nehéz az ilyen meccsekre felkészülni. Emlékszünk még 2007-re, amikor három-nullra megverte a Milan a Manchester Unitedet, de ez egy teljesen más találkozó lesz. Dühöngés helyett bizakodunk, Ronaldinho és Beckham jelenléte sokat lendíthet játékunkon. Tudjuk, Rooney játszani fog, hiába érkeztek olyan hírek, hogy vannak problémái. Mindent megteszünk, hogy mi érjünk célba.”

„Rooney szenzációs volt az első találkozón - bókolt a The Sunnak Ronaldinho. - Sokat videóztunk, amiből leszűrtük, hogy csak akkor lehet ellenük esélyünk, ha Rooneyt nem hagyjuk labdához jutni a tizenhatosunk környékén. Ha ezt meg tudjuk oldani, akkor legyőzhetjük a Unitedet. Sok gólt és nagyszerű csatát várok. Akkora meccs lesz, hogy azt hiszem, a Manchester United-Milan összecsapás a Bajnokok Ligája döntőjének is elmenne.”

„Cseppet sem vagyunk nyugodtak, de igyekszünk minden idegszálunkkal az előttünk álló fontos feladatra összpontosítani - nyilatkozta őszintén Massimo Ambrosini. - Nem hisszük, hogy a United sokban változtat az első meccshez képest, ezért tudjuk, mit kell tennünk. Azt hiszem, ez lesz életem legfontosabb összecsapása. Rooney? Figyelni fogunk rá, hiszen a világ egyik legjobb futballistája!”

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Rooney focizhat a Milan ellen!
A sok-sok kellemetlenség után itt az örömhír a Manchester United szurkolói számára: Wayne Rooney sérülése nem olyan súlyos, mint gondolták, így bár Anderson és Wes Brown nem, az angol válogatott csatára ott lehet a Milan elleni,...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu