Rooney focizhat a Milan ellen!

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 8. 18:19
A sok-sok kellemetlenség után itt az örömhír a Manchester United szurkolói számára: Wayne Rooney sérülése nem olyan súlyos, mint gondolták, így bár Anderson és Wes Brown nem, az angol válogatott csatára ott lehet a Milan elleni, szerdai Bajnokok Ligája-visszavágón. A nyolcaddöntőben ráadásul odahaza kellene megvédenie egygólos előnyét (3-2) a Vörös Ördögöknek, ami több, mint biztató.


 

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA, NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ:
Manchester United-Milan
szerda, 20.45
Manchester, Old Trafford
ÉLŐben a SportHíradón!
Első mérkőzés: 3-2, az MU javára.

Anderson hat, Wes Brown három hónapra esett ki Sir Alex Ferguson csapatából - ezekkel a hírekkel indult a hétfő délután, a gyárvárosi drukkerek pedig vakarhatták a fejüket, hiszen Rooneyról is az a hír járta, hogy korántsem biztos a Milan elleni fellépése.

Nos, a The Sun tudni véli, a Wolverhampton ellen szombaton pihentetett válogatott támadó mindenképpen játéklehetőséget kap szerda este. A 24 éves futballista a térdével bajlódott, hétközben mégis játszott a nemzeti csapatban - Ferguson menedzser meg is orrolt rá mondván, aki sérült, az maradjon a fenekén és ne futkározzon.

Lehet benne valami, de ez már a múlt. Wazza három hete két gólt fejelt Didának a 3-2-re megnyert találkozón, s ha milánói teljesítményét két nap múlva megismétli, nagy baj nem érheti a Manchester Unitedet a nyolcaddöntőben.

SZAVAZÁS EREDMÉNYE
Szerinted ki nyeri 2010-ben a labdarúgó Bajnokok Ligáját?
Barcelona 26.5%
 
Internazionale 10.7%
 
Manchester United 32.7%
 
Arsenal 23.8%
 
Bayern München 3.8%
 
más 2.6%
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu