KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "LEONARDO"
Lerázták a PSG-t: Berbatov nem eladó 2011. augusztus 22. 21:55 Attól, hogy nem volt állandó kezdő tavasszal és egyelőre a nyáron sem garantált a helye, még nem jelenti azt, hogy Dimitar Berbatovtól megszeretne válni a Manchester United. Ezzel szembesült most a PSG.
 
Edzőjéért játszik Pastore és a PSG? 2011. augusztus 19. 15:35 Ligue 1 előzetes. Hiába a Differdange csütörtöki 4-0-s kiütése az Európa-ligában, a Paris Saint-Germain számára az igazán fontos mérkőzés a szombati Valenciennes elleni bajnoki lesz a Ligue 1 harmadik fordulójában, amelyen könnyen Antoine Kombouaré vezetőedző jövője múlhat.
 
A PSG megáll 86 millió eurónál 2011. augusztus 11. 20:52 Nem tervez további igazolást a nyáron Leonardo, a dúsgazdag katari tulajdonosok által birtokolt Paris Saint-Germain sportigazgatója, ez azt jelenti, hogy az egyesület kiadásai megállnak 86 millió eurónál.
 
PSG, avagy sztárcsapat születőben 2011. július 28. 16:24 A katari tulajdonba került Paris Saint-Germain számára nincsenek határok az átigazolási piacon. Megvan a klub hatodik és hetedik szerzeménye: a Palermo kapusa, Salvatore Sirigu és a Juve védekező középpályása, Mohamed Sissoko mondott igent a klubmenedzser Leonardónak - legalábbis a L'Equipe szerint. A következő célpont Javier Pastore lehet.
 
Leonardo nem akart elmenni az Intertől 2011. július 7. 19:14 Leonardo elmondta, szíve szerint maradt volna az Inter vezetőedzője, és nem igaz, hogy a háttérben már hetekkel ezelőtt megegyezett a Paris Saint-Germainnel. A brazil szakember ugyanakkor nem tagadja, vonzónak találja a párizsiak ajánlatát.
 
Leonardo távozott – hivatalos 2011. július 1. 17:07 Noha már az új vezetőedzőt is kinevezte, az Inter csak most jelentette be: Leonardo távozik a klubtól. A felek hangsúlyozzák, békében váltak el. A brazil vélhetően a PSG sportigazgatói székébe huppan le.
 
Bréking: edzőváltás előtt az Inter! 2011. június 14. 16:44 Felkínálta a technikai igazgatói posztot Leonardónak a sztárcsapatot építő Paris Saint-Germain - értesült a L'Equipe, amely azt is hozzáteszi, jelenleg Dohában folynak a tárgyalások az edző és a klub képviselői között. Massimo Moratti első számú kiszemeltje az Inter kispadjára az az argentin Marcelo Bielsa, aki februárban mondott le a chilei szövetségi kapitányi posztról.
 
Leonardo helye biztos az Internél 2011. április 21. 19:06 Miközben egyre több helyről hallani azokat a híreket, hogy Leonardónak lőttek, a legfrissebb olaszországi értesülések szerint teljes biztonságban van az Internazionale jelenlegi trénere.
 
Az Inter céljai változatlanok 2011. április 10. 11:17 Az olasz bajnokságban és a BL-ben elszenvedett sokkoló vereségeket követően szombat este ismét győzött az Internazionale, amely bár nem játszott jól, végül Cambiasso és Maicon góljaival biztosan verte a Chievót, a Serie A 32. fordulójának nyitómérkőzésén. A fekete-kékek mestere, Leonardo a találkozó utáni nyilatkozatában elégedettségének adott hangot.
 
Interesek kérése: Maradj Leonardo 2011. április 8. 11:05 Ennél szebb „hűségnyilatkozatot” nem kaphat egy vezetőedző a játékosaitól: az Internazionale kulcsemberei ugyanis kiálltak Leonrado mellett, akinek a helyzete nem a legstabilabb az elmúlt hét kudarcai után. Javier Zanetti csapatkapitány és honfitársa, Esteban Cambiasso is azt szeretné, ha a brazil szakember maradna a BL-címvédő szakmai irányítója, pedig az elmúlt órákban több sztártrénert is hírbe hoztak az együttessel.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu