Bréking: edzőváltás előtt az Inter!

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 14. 16:44
Felkínálta a technikai igazgatói posztot Leonardónak a sztárcsapatot építő Paris Saint-Germain - értesült a L'Equipe, amely azt is hozzáteszi, jelenleg Dohában folynak a tárgyalások az edző és a klub képviselői között. Massimo Moratti első számú kiszemeltje az Inter kispadjára az az argentin Marcelo Bielsa, aki februárban mondott le a chilei szövetségi kapitányi posztról.


A PSG Európában is ütőképes csapatot épít, ezt jelzi a Lorient gólvágójának, Kevin Gameirónak a szerződtetése, és ezt jelzi a kapcsolatfelvétel is Leonardóval. A párzsiak azt szeretnék, ha az ifjú brazil tréner töltené be a technikai igazgatói posztot, amelyet korábban a Milannál is ellátott.

Az új tulajdonosok a vezetőedző Antoine Kombouaré jelenlétében, Dohában, Katar fővárosában ültek egy asztalhoz az Inter jelenlegi vezetőedzőjével.

Így már hihetőbb a La Gazzetta dello Sport értesülése, amely keddi számában azt írja, Massimo Moratti elnök szombaton felhívta az argentin sztáredző, korábbi chilei szövetségi kapitány Marcelo Bielsát, s felajánlotta neki, legyen az Inter vezetőedzője.

Bielsa Zanettivel és Samuellel már dolgozott együtt, s az ő kezei alatt lett sztár a 2010-es világbajnokságon Alexis Sánchez, a fekete-kékek egyik átigazolási célpontja.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu