KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MARCELO_BIELSA"
Bréking: távozik a Bilbao sikeredzője! 2012. július 6. 21:09 BRÉKING: a spanyol sajtó szerint egy év után lemond a vezetőedzői posztról Marcelo Bielsa, az El-ezüstérmes Athletic Bilbao mestere. Az előzmény: összekülönbözött egy építésvezetővel, mert nem készültek el időben az edzőközpont átalakításával, és nagy volt a felfordulás, mire a klub Bielsa tudta nélkül, közleményben határolódott el a tréner kijelentéseitől, amelyekkel újságírók előtt az építési céget kritizálta.
 
Van új elnök, van új vezetőedző 2011. július 8. 10:39 Szavahihető klub az Athletic Bilbao: nemrég megígérték, azonnal kinevezik az új vezetőedzőt, ha lezárul az elnökválasztási procedúra. Josu Urrutia legyőzte a második korszakáért harcba induló Fernando Macuát, majd hamarosan bejelentette, ki ül a kispadra.
 
Bréking: edzőváltás előtt az Inter! 2011. június 14. 16:44 Felkínálta a technikai igazgatói posztot Leonardónak a sztárcsapatot építő Paris Saint-Germain - értesült a L'Equipe, amely azt is hozzáteszi, jelenleg Dohában folynak a tárgyalások az edző és a klub képviselői között. Massimo Moratti első számú kiszemeltje az Inter kispadjára az az argentin Marcelo Bielsa, aki februárban mondott le a chilei szövetségi kapitányi posztról.
 
Ismét argentin kapitány Chilében 2011. február 25. 13:46 Csütörtökön hivatalosan is bejelentették, hogy Claudio Borghi váltja a február elején lemondott Marcelo Bielsát a chilei labdarúgó-válogatott kispadján.
 
Lemondott a chilei kapitány 2011. február 5. 10:02 Három év után lemondott Chile labdarúgó-válogatottjának argentin szövetségi kapitánya, Marcelo Bielsa, aki vb-nyolcaddöntőbbe vezette a csapatot 2010-ben.
 
Chile: az új elnök miatt megy Bielsa 2010. november 4. 17:50 Jorge Segoviát választotta elnöknek a Chilei Labdarúgó Szövetség (ANFP), ez azt jelenti, hoyg Marcelo Bielsa, a válogatott kapitánya távozik posztjáról.
 
Szerződést hosszabbított a szakvezető 2010. augusztus 3. 10:26 Öt évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését Marcelo Bielsa, a világbajnokságon nyolcaddöntős chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az argentin edző 2007-ben vette át az irányítást.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu