Leonardo helye biztos az Internél

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 21. 19:06
Miközben egyre több helyről hallani azokat a híreket, hogy Leonardónak lőttek, a legfrissebb olaszországi értesülések szerint teljes biztonságban van az Internazionale jelenlegi trénere.


Ernesto Paolillo, az Inter vezérigazgatója megerősítette, hogy megerősítették pozíciójában Leonardót. A vezetőedzőt az utóbbi idők gyengébb eredményei, a szégyenletes Bajnokok Ligája-kiesés után egyre többen és egyre hangosabban támadták. Mégsincs veszélyben - állítják Milánóban.

"Leonardo jövője az Internél van - kezdte a vezérigazgató. - Nagyszerű edző, profin dolgozik, nagyon elégedettek vagyunk vele. Két meccset elvesztettünk, aztán másnap már tele vannak őrültséggel a lapok. Semmi alapja a pletykáknak, közösen dolgozunk tovább."

Az Inter e pillanatban 33 meccs után a Serie A harmadik helyét foglalja el 63 ponttal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Fél lábbal a döntőben az Inter
VIDEÓ! Az Inter nagy lépést tett afelé, hogy trófeával zárja a 2010-2011-es futballidényt, az Olimicóban tudott győzni a Totti nélkülöző Roma ellen, az Olasz Kupa elődöntős párharcának első felvonásában. Dejan Sztankovics...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
„Krízis van, de nem Mourinho oldja meg"
Reagált az Inter elnöke a lapértesülésekre, amelyek José Mourinho nyári milánói visszatérését sugallják. Massimo Moratti valótlan pletykáknak nevezte azokat, és hangsúlyozta, nem a portugál sztáredző fogja kirángatni a csapatot...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu