Ancelotti-Van Basten csere a láthatáron

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 18. 16:03
Minden jel arra mutat, edzőváltás van napirenden a sztárklub AC Milannal. Az angol lapok már biztosak benne, az olasz sajtó még csak találgatásba bocsátkozott arról, hogy Carlo Ancelotti távozik a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak a kedvéért. A piros-feketék informálisan felvették a kapcsolatot Marco Van Bastennel, a csapat egykori legendájával, aki korábban a holland válogatottat és az Ajaxot irányította.


A Daily Mail április közepén belső forrásokra hivatkozva állította, a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti a nyáron évi 5,5 millió eurós fizetésért érkezhet Londonba az orosz válogatottra koncentráló Guus Hiddink helyére.

Az azóta tartó hercehurca a mai brit lapok egybehangzó értesülései szerint hamar hivatalosan is lezárulhat, a The Sun úgy tudja, a héten, a Mail Sport információi alapján még ebben a hónapban.

Állítólag az Udinese elleni 2-1-es vereség (amivel bajnok lett a városi rivális Inter) után raportra hívták a mestert, ahol közölték vele, zöld utat kaphat London irányába. Silvio Berlusconi utóbbi időben tett kritikus hangvételű nyilatkozatai sem a véletlen műve, a Milan első emberének fájt, hogy üres kézzel fejezi be a szezont csapat, és Ronaldinho jegelését is nehezményezte.

"A szezon végeztével leülünk asztalhoz ülünk, biztos vagyok benne, megtaláljuk a jó megoldást. Ha úgy alakul, hogy elköszönünk tőle, akkor én biztosan egy fiatal energikus edzőre szavaznék. Ebben az esetben sem kell kétségbeesnünk, tele van a padlás ilyen szakemberekkel" - hangzik Berlusconi sokat sejtető nyilatkozata.

A színfalak mögött már minden eldőlhetett, edzőt cserél a Milan. A legfrissebb hírek szerint Van Basten az első számú jelölt, karnyújtásnyi közelségbe került számára a Milan kispadja. A holland a "hivatalos verzió" szerint golfozni jött Milánóba, de nyílt titok, hogy a rossonerók illetékeseivel is jutott ideje tárgyalni.


 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu