Agüero lehet az új Del Piero?

Szerző: shLétrehozva: 2009. augusztus 13. 15:30
A nyári átigazolási idény egyik nagy nyertesének, a Juventus labdarúgócsapatának vezetői nem dőlnek hátra székükben, az Atlético Madrid két csillaga is szerepel bevásárlólistájukon a Marca szerint. A bivalyerős lövéseiről híres Maxi Rodriguez érdekelné őket, de egy igazi szupersztárért, Sergio Agüeróért is zsebbe nyúlnának.


A Marca információi szerint a Juve asztalhoz ülne az Atlético illetékeseivel Maxi Rodriguez leigazolásának ügyében. A torinóiak két legyet ütnének egy csapásra, hiszen szeretnék kipuhatolózni, mennyi az annyi Sergio Agüero ügyében. Felvették a kapcsolatot a futballisták játékjogának többségi birtokosával, az IMG menedzserirodával.

Kemény fába vágták a fejszéjüket az olaszok. Az oroszok ellen szédületes gólt szerző argentin klasszis kivásárlási ára igen magas, 60 millió euró. Bár a szakírók szerint ebből engednének a rojiblancók, de bérigénye sem piskóta: öt évre mintegy ötven millió euró.

A Juventusnak azonban nincs oka kapkodni, támadóalakzatában Diego, Del Piero, Trezeguet, Iaquinta és Amauri is helyet kaphat. Annál inkább a Chelsea-nek és a Manchester Unitednek, a két angol sztárklub árgus szemekkel figyeli az eseményeket.

AGÜERO GÓLJA AZ OROSZOK ELLEN! 

 

 

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu