A Serie A-ba vinnék Rudolfot

Szerző: shLétrehozva: 2009. november 27. 09:47
Újabb toszkán klub figyelt fel a Debrecen befejező csatárára, a magyar válogatott Rudolf Gergelyre. A calciomercato.it értesülései szerint a Fiorentina után a Livorno érdeklődik, sőt a csatárt kereső együttes első számú kiszemeltje a magyar kiválóság.


A Livorno támadói hadilábon állnak a góllövéssel (tizenhárom meccs, hat gól) ezért Aldo Spinelli elnök már januárban a tettek mezejére lép. Cristiano Lucarellit és Francesco Tavanót mindenféleképpen megtartaná, de Tomas Danilevicius, Gastón Cellerino és Federico Dionisi már közel sem biztos, hogy bordó mezben éli meg a tavaszt.

A toszkánok Kelet-közép Európában néztek körül, két BL-résztvevő együttesnél. Az Unirea Urziceni román csatárát, Marius Bilascót is figyelik, de a hírek szerint minden vágyuk, hogy Rudolf Gergelyt kötelékükben tudhassák. Az olasz portál Vlado Borozanra, a neves futballmenedzser Filipovics Vladan egyik munkatársára hivatkozva közölte az információt.

Ha nem sérült, akkor bombaformában játszik Rudolf, idén a BL-főtáblán és a labdarúgó NB I-ben tizenegy meccsen egymaga lőtt annyi gólt, mint a Livorno eddig az A-ligában.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu