A Milan megkereste Ramost!

Szerző: shLétrehozva: 2009. szeptember 9. 17:51
A Real Madridtól a legutóbbi idény végén távozó Juande Ramos válthatja Leonardót a Milan kispadján, amennyiben nem nem úgy alakulnak az idény elején az eredmények, mint ahogy azt Silvio Berlusconi elvárja - értesült az AS madridi lap.


Leonardo fiatalos lendületét egyelőre nem tudta átsugározni a Milan csapatára, a megelőlegezett bizalom máris fogyóban az idén debütáló tréner iránt. A sajtó nemrég még Roberto Mancinit ültette volna a Rossoneri kispadjára, most új jelölt akadt, mégpedig a Sevillát kétszer is UEFA-kupa győzelemre vezető Juande Ramos személyében.

A milánóiak egykori kiváló támadó középpályásán már két tétmérkőzés után nagy a nyomás, hiszen a tragikus eredményekkel tarkított előszezon után a második fordulóban belefutottak a késbe a Serie A-ban. Ráadásul éppen a városi rivális Inter tartott bemutatót nekik a futballról és rámolt be négyet Marco Storari kapujába.

A lehetséges jelöltnek tekintett, korábban a Sevillánál és a Tottenhamnél is edzősködő spanyol szakember jelenleg munka nélkül van. Ugyan sikeresen megoldotta a tűzoltást az elmúlt szezonban a királyi gárdánál, a régi-új elnök, Florentino Pérez mégsem az ő irányításával képzelte el a madridiak új korszakát.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu