KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "JUANDE_RAMOS"
Állást talált a korábbi Real-edző 2010. október 1. 17:45 Juande Ramos Ukrajnában folytatja edzői pályafutását, miután a spanyol szakembert nevezték ki a Dnyipro Dnyipropetrovszk vezetőedzőjének.
 
Madrid: Kirúgják Leonardót 2010. február 9. 17:28 Spanyol edzője lehet a Milannak! A Cadena Ser madridi rádió úgy értesült, az AC Milan a nyáron megválik mesterétől, Leonardótól, hogy aztán Juande Ramos és Rafael Benítez közül válassza ki utódját.
 
A CSZKA-tól is kirúgták Juande Ramost! 2009. október 26. 11:49 Elég volt két egymást követő vereség és 47 nappal kinevezését követően máris kihajították Juande Ramost, a CSZKA Moszkva futballcsapatának sokatlátott vezetőedzőjét.
 
Moszkvában a korábbi Real-edző 2009. szeptember 10. 13:54 A legutóbb a Real Madridot irányító Juande Ramost nevezték ki a CSZKA Moszkva vezetőedzőjének. A spanyol szakember a napokban kirúgott brazil Zico helyét vette át a kispadon.
 
A Milan megkereste Ramost! 2009. szeptember 9. 17:51 A Real Madridtól a legutóbbi idény végén távozó Juande Ramos válthatja Leonardót a Milan kispadján, amennyiben nem nem úgy alakulnak az idény elején az eredmények, mint ahogy azt Silvio Berlusconi elvárja - értesült az AS madridi lap.
 
Guardiola: Életem legszebb napja volt 2009. május 3. 13:06 Jelenleg úgy tűnik, megállíthatatlan a Barcelona. Hazai porondon mindenképpen. Szombat este az egyetlen csapatot intézte el megsemmisitő különbséggel Josep Guardiola együttese, amelynek valós esélye van (?) a katalánok megállítására. A Juande Ramos vezette Real Madrid 6-2-es vereségbe szaladt bele hazai pályán az örök rivális ellen. A blancók trénere szerint azonban még maradt esélyük a bajnoki címre. Kollégája elmondása szerint élete legszebb napját élte át, míg a két gólt szerző Lionel Messi egyszerűen csak hihetetlen csodálatosnak nevezte a fővárosiak ellen aratott sikert.
 
Birminghamből erősítene tovább a Real 2008. december 27. 07:47 Klaas-Jan Huntelaar és Lassana Diarra megszerzésével nem fejezte még be a téli nagybevásárlást a Real Madrid labdarúgócsapata. A bajnoki címvédő, ám a mostani szezonban a várakozáson alul szereplő spanyolok ugyanis kivetették hálójukat az Aston Villában futballozó Ashley Youngra is, akiért 25 millió fontot sem sajnálna Juande Ramos.
 
Még két-három játékost akar a Real 2008. december 15. 11:27 Klaas-Jan Huntelaar leigazolása mellett még legalább két-három új játékosra szüksége van Juande Ramos vezetőedzőnek, hogy versenyképessé tegye a Real Madrid labdarúgócsapatát a bajnoki cím elnyerésére. A szakvezető kiemelte: a januári erősítések mellett az is fontos, hogy a hosszabb ideje sérült futballisták újra rendelkezésre álljanak.
 
Guardiola: Még nem vagyunk bajnokok! 2008. december 14. 10:57 VIDEÓ! Pep Guardiola, a Barcelona labdarúgócsapatának edzője nem szeretné, ha játékosai fejébe szállna a győzelem, hiszen azzal, hogy csapata a spanyol pontvadászat 15. fordulójában megverte a Real Madridot, még nem lett bajnok. A másik oldalon Juande Ramos a mérkőzés után elmondta, hogy szerinte együttese nagyon közel volt ahhoz, hogy egy jó eredménnyel távozzon a Nou Campból.
 
Már be is mutatták a Real új edzőjét! 2008. december 9. 12:33 Ramón Calderón klubelnök rábólintott Pedja Mijatovics sportigazgató javaslatára, és azonnali hatállyal menesztették Bernd Schustert. A szerdai, Bajnokok Ligája mérkőzésen már nem a német tréner, hanem Juande Ramos irányítja a Real Madrid labdarúgócsapatát, akinek megbízatása a spanyol fővárosban első nekifutásra 2009. június 30-ig szól. A hírt kedden dél körül a marca.com spanyol internetes oldal szellőztette meg, majd a királyi gárda hivatalos oldala is megerősítette az értesülést. Az új trénert immáron hivatalosan is bemutatták.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu